Svenskt

AVS Kanada | 4 juli | Toronto Federal Court of Canada
Först tackar vi alla som visade sitt stöd idag i Toronto. Dagen gick bättre än jag hade hoppats att vi nu redan har kunnat ha den riktning domstolen frågan (från Chambers) med avseende på specifika hur man bäst gå vidare med vår första ex-parte utfrågning om måndag 9 juli.

Vi förväntade oss att helt enkelt lämna in en motion. Istället var detta historiska och Remarkable företaget de högre tjänstemännen vidtas omedelbart för att domstolen riktning – Även om vi väntade tålmodigt i en härlig möblerat ansökan kontoret konferensrum. Personal försett oss med information och material – (vi lärt oss några saker som vi hade förväntat oss att klargöra behov i domstolen nästa vecka). Till vår glädje, riktade domstolen att vi lämna inte bara ex-parte rörelse material, men också hela vårt Application – och en hel vecka tidigare än vi hade förväntat oss.

Naturligtvis var jag upprymd – och än alternativet att skicka denna masonic Skändning / Abomination / Vanlig Disgrace till slöseri med mänskligt liv i namn av perversa och omänsklig system.
Frimureriet besatthet: Den mest suggestiva Symbol i egyptisk religion, “Obelisken” Säg bara NEJ – FU (Not sprickor, luckor och ofullständiga / unkept “tillverkning”) är nära Dawn – nedläggningen av mörkret är nära
Vi tillkännagav detta goda nyheter på vår rundabordssamtal aka “Presskonferens” där vi tillbringade ett par timmar möta och svara på frågor. Strömmande / trådlösa anslutningen avbröts, men hela videor snart kommer att vara tillgängliga för de av er som inte kunde närvara titta på det live.

OBS: Vi var “vräkta” och förbjudas att filma våra rundabordssamtal från framför den federala domstolens byggnad vid 180 Drottning Wed W. på grund av 2 uppenbarligen störda och instabila / arg / förvirrad provokatörer. Varje person eller grupp som syftar till att DEFA, förtal, misskreditera eller skada andra genom att försöka att locka eller provocera dem att begå utslag / Olämpligt åtgärd (er) måste identifieras, namnges och skydde från det civila samhället – och Court House egendom – inte ACP. Personligen har jag för avsikt att driva frågan när jag nästa i domstol för att hålla skivan rakt och renare med torr Scandalous nonsens (som jag tycker är att vara störande, olaglig och i behov av juridisk uppmärksamhet). I Made att vissa väktare Var medveten om att klart att vi hade någonting i den med paret innan vi “flyttas längs” och klasserna för att ställa upp vår Livestream någon annanstans.

Efter skrika uttalanden om att “jag inte lämnar förrän du ringer polisen” att två väktare framför ingången till domstolen, den olyckliga (och Uninvited) duo fortsatte därefter att följa AVS-länderna och journalister / supportrar till Osgoode gården. (Det förefaller mig som den dynamiska duon verkar ha “flytt” den Dragnet & följde mål). Rubbas, satte vi upp på gräsmattan av (offentliga) Osgoode gården och återupptas vårt möte. Återigen krävde säkerhet som vi går tillsammans. Den här gången frågade jag artigt Oavsett filmar från utsidan av grindarna Skulle vara acceptabel – Vilken är den officer svarade: “Nu är smart” – vi hade en överenskommelse. När jag frågade officeren, om ormen fått en order att avhysa oss, svarade han med stora ögon Båda: Oh yeah! Vilken historisk dag, faktiskt.
V är för Victory – och för fred
Tack till alla våra supportrar för odling sin djupa kärlek och bästa vibbar är visade i vår riktning. Denna rörelse har vuxit, och idag är ett bevis på det självklara faktum att mänskligheten säger NEJ – FU sinne kontroll, dominans, tortyr, hat, divisioner, krig, korruption och bedrägeri. Är det så svårt att förstå?

Videor laddas upp och kommer att släppas inom kort.

END OBS: Alla lokala / MSM var 100% frånvarande från vår runda bord. Självklart är detta visar för oss alla att Sheeple är INTE får höra nyheten. De säljs en räkning av varor snarare CBC och andra horor för mästare som brukade vara ansvarig. Det är därför ingen bryr sig om att läsa eller titta på Rags idiotv längre. Ibland undrar jag om inte, kommer dessa horor be om räddningsaktionerna för att de kan fortsätta att skänka mänskligheten med våra viktigaste berättelser som matas dem var som en ………….. (Fyll i ditt eget ord).

Vi, folket, är klar. Så hittar vi domstol efter domstol som ska komma överens med våra enkla och logiska förfrågningar. Titta på den här utvecklas och hålla utkik efter åtal snart.

Med mycket hopp och stor kärlek, Jason J.

Kanata Dag Kommuniké: En chans att vända på oligarkerna i kronan, kyrkan och Corporation

Utgivna av Kevin D. Annett, ITCCS och andra på 1 juli 2012

Den största kriminella konspiration historia konfronteras denna vecka i en federal domstol hus i Toronto.
Onsdagen den 4 juli, kommer vår vän och allierade, Jason Bowman The Citizen åklagarorganisationen (AVS) Var den första ansökningen grupptalan i historien stämningsansökan mot Vatikanen, Crown of England, regeringen och kyrkorna i Kanada, och farmaceutiska Företag för brott mot mänskligheten och kriminella konspiration.

Den som har lidit i händerna på avhandlingar grupper kan komma fram och gå med i vår verksamhet.

Till exempel under ett sekel läkare och präster Både den romersk-katolska och United Church of Canada steriliseras och experimenterat på otaliga ursprungsbefolkning – många av dem barn som dog som en följd – under avtal med Crown of England socialist och läkemedelsföretag med anknytning till militären.

År 1995, när som och West Coast United Church präst började jag att avslöja ohyggliga bevis på torra metoder och tester för kontroll av narkotika företag avhandling om barn i den eniga kyrkan faciliteter som RW Stort sjukhus i Bella Bella, BC, jag riktade till personlig och professionell förstörelse som kyrkan och dess vänner i regeringen.

Över hela Kanada, det finns många torra-fall kriminell konspiration för att tysta sanningen och sanningen rösträknare. Nu, för första gången, det finns en chans för avhandlingar brott föras till ljus och ansvariga gjorde det offentligt konto.

Denna möjlighet börjar måndag 9 Juli, Jason Bowman När kommer Argumentera vår ansökan inför en federal domare.

Förutom den historiska “McLibel” rättegång i England under 1990-talet när två personer på egen hand tog sig McDonalds Corporation, kan jag inte tänka större fall av David konfrontera Goliat i domstol. För i våra sviter, vi namnger de största aktörerna i den globala folkmordet ha konspirerat för att begå och dölja Århundraden av plundring, mord och korruption.

Våra telefoner har redan översvämmats av dussintals människor som vill stödja oss och föra fram sina egna ärenden, och de medier som vill intervjuer. Uppenbarligen har vi slagit an en sträng.

Låt oss vara tydliga om vårt syfte.

Denna rättegång är inte ett mål i sig utan ett steg, om än en stor en, att avsätta disestablish och självstyrande kyrka Företag har staten och näringslivet vållade förödelse Det på vår värld. För denna oheliga allians har legat bakom förstörelsen av miljontals människor och utgör en ständigt växande hot mot välfärden i våra barn, våra friheter och vår planet.

Så är vi inte ute på en ekonomisk uppgörelse eller “ersättning” från dessa oligarkier. Ingenting kan kompensera för vad de har gjort, och deras advokater kommer inte att köpa sig ur sitt ansvar för massmord. Detta är inte en “personskada”, men en process som syftar slag mot kraften i verksamheten, kyrka och stat.

Så, om rättvisa ska komma, kommer det att hända inte genom en domstol beslut, men att bli av med dessa symboler och tyranniska institutioner Sammanlagt återuppfinna vår värld med Deras brott som aldrig kommer att upprepas. Vi vill Vatikanen och Profithungriga läkemedelsföretagen gått Sammantaget, inte bara ändras. Vi ser detta grupptalan är ett sätt Att det slut.

Detta faktum gör dagens Kanata dag All That meddelandet mer gripande.

Tre år sedan idag, meddelade en grupp patrioter i Winnipeg bildandet av Republiken Kanata: en gräsrotsrörelse för de med ursprung från europeiska och Aboriginal folk som är fast beslutna att inte bara bryta banden med den fiktiva “Crown of England”, men det så för att återvända till landet, rikedom och makt till alla våra folk från de få som för närvarande monopol det.

Vilka vi inlett denna väg suveränitet och självständighet är totalt realister. Vi vet att torka och Republiken Lika Kommer inte kommit till stånd av deklarationer och “cyber radikalism”, men byggnaden på marken och det nya samhället inom skalet av det gamla. Och den första åtgärden mot denna praktiska AIM är att skapa en moralisk ram genom ett nytt rättssystem grundas på gemensamma Domstolar under överinseende av vår republiken Kanata.

Det första fallet i torr Kommit ny domstol systemet och kommer att vara mot den så kallade Crown of England och Vatikanen under århundraden av terror och stöld mot alla folk i Kanada.

Fallet Det blir av Jason Bowman argumenterade juli 9 i den federala domstolen är öppna volley i den här kampanjen för att förskjuta kronan och kyrkan i vårt land.

Personligen känner jag många andar och förfäder titta vad vi gör den här veckan. På många sätt känns som jag fortsätter det oavslutade arbetet i mitt gammelfarfars farfars far Philip Annett, en Upper Canada jordbrukare som kämpade i 1837 Patriot rörelsen om det störta oligarkerna som kallas Family Compact på många sätt som fortfarande regler Kanada och vår värld.

Vi kämpar kampen min farfar Sam och andra förde tvåhundra år sedan Därför att rörelsen krossades, och kronan och kyrkan och blev deras rika vänner tronar i Kanada. Samma år patrioterna besegrades, den första mordiska “Indian Residential School” skapades av Kronan på “Mohawk skolan” i Brantford, Ontario. Som blåser syftade inte bara ursprungsbefolkningen men alla europeiska nybyggare, och införa en mental och andlig tyranni Bishops Bankers och vårt land som vi kämpar för att växa fram.

Över hälften av kanadensarna tillfrågade är med oss och vill ha ett slut på våra band med kronan. Men vi är inte Envisioning och enbart vaktavlösningen politiska, med nya eliten som kör showen under ett nytt flagga. Vi måste uppnå mental och andlig frigörelse och reform före nya sociala verklighet är möjlig.

Den 9 juli börjar vi här frigörelse. Vi behöver dig inte bara klättra ombord men använder vår strävan att förändra ditt eget liv och gemenskap nerifrån och upp.

Skicka oss din berättelse. Delar våra meddelanden och bokningar du rör, som vårt pågående rättegång dokument. Och Återuppliva drömmar av våra tidigaste förfäder tvåradig Wampum som skulle vara inhemska och Nybyggare alla delade landet lika och i fred.

Det är en glädje och en ära att stå med er alla i denna sak, och strid.
(Håll ögonen öppna för You Tube utstationering av våra 4 juli Toronto presskonferens)
Republiken Kanata

Medborgare åklagarorganisationen

AVS – Kanada

FÖR OMEDELBAR 1:e RELEASE-juli 2012, Toronto, Kanada

AVS / ITCCS Gemensamt pressmeddelande uttalande: Citizen offer grupp av att väcka talan vid Federal Court of Canada mot Vatikanen, United Church of Canada, drottningen, Harper regeringen och Big Pharma för påstådd inblandning i deras utbredda konspirationer avseende att brott mot mänskligheten, folkmord och institutionella korruption. Den första ex-parte rörelse i fråga om Kevin Annett et al. . v. staten Vatikanen med påven Benedict XVI et al är inställd: att anförde vid den federala domstolen i Toronto på måndagen 9 juli. En presskonferens har planerad till 4 juli på den federala domstolen Building on Queen Wed i Toronto at 1:00 pm) För första gången Residential skola, kyrka sex offer Missbruk och sjukvård Cannabis förena sina krafter för en aldrig tidigare skådad sökande efter rättvisa – innan du väljer av Kanada som en nation. Se: Video: Rev Kevin Annett – Allmänhetens förklaring till Vatikanen / Republiken Kanata (Kanada) I den här videon intervju med Alfred Webre Lambremont, rev. Kevin Annett, och diskuterar offentlig förklaring att påven Ratzinger och Vatikanen om att inte särskilda åtgärder vidtas av påven och Vatikanen skulle vara September 15, 2012, “alla kända katolska präst eller tjänsteman som har skadat ett barn eller skyddad De som har kommer att offentliggöras Namngett till vårt nätverk, och kommer att offentligt Arresterad och fördrivits från sina kyrkor. ”

Kevin Annett (tf sekreterare för Internationella tribunalen av brott i kyrka och stat, eller ITCCS) och Jason Bowman (grundare, av medborgare åklagarorganisationen, eller ACP) är ledande en snabbt växande antalet kanadensiska offer i en aldrig tidigare skådad grupptalan utmaning i federal domstol.

Representerar sig själv, och en hemlig sökande nummer käranden har Bowman och hans team fått ett datum rörelse hörsel, och planerar att lämna in material hemliga rörelse på en ex-parte basis vid Toronto grenen av Federal Court of Canada under de kommande dagarna. (Ex parte är en term innebär att alla motsatta parter spärras tillgång till alla stämningsansökan – och kommer att avstängas från att ens veta vad som händer under utfrågningen i domstol den 9 juli – åtminstone för nu – eller tills domstolsbeslut på annat sätt) .

Även om vissa aspekter av denna första rörelse under snäva wraps återstår, vissa tvistande parterna att tala ut och uppmuntra fler offer att träda fram inifrån Kanada – och runt om i världen.

“Det här börjar bli stort – det är global. Slutligen har vi chansen att stå tillsammans och förtryckta Medborgare och har vår dag i domstol – det är vår chans att söka rättvisa “, säger Erin och ange konspiration whistleblower Vem har uttömt matcher familjens liv-sparande betala för spel egna rättsliga kostnader som is spel Ingenstans i vad hon beskriver en “parodi på rättvisa.”

“Hårt arbetande, ärliga människor som vi har äntligen orm enkelt nog. Medborgarna har rätt att söka rättvisa “Bowman tillägger. “… Och det är precis vad vi har i det. Vi har för avsikt att söka häktningsorder är beredda & åtala de anklagade själva parterna i enlighet med lagen. Inga fler juridiskt perversa spel – det är dags att redovisa “.

Kanadensiska Invånarna som faller in i någon kategori är välkomna att göra förfrågningar, eftersom certifieringen av klassen inte behöver Deltagare: ska slutföras under en längre tid (Alla deltagare måste ha skadats av statligt sponsrad missgärningar)

Kyrka och stat kriminella konspirationer
Pharma-kyrka-stat konspirationer
För fullständig information eller för att gå med, besök: https://federalclassactions.wordpress.com
Presskontakt: Jason Bowman (705) 250-0221 eller Kevin Annett (250) 591-4573
canada.acp @ gmail.com | hiddenfromhistory1@gmail.com

Breaking News – 29 juni, 2012

Media Leak: Historisk Criminal Conspiracy fall mot Vatikanen och kronan of England: ska lanseras i Federal Court of Canada

Grupptalan är den första typen av ITS, som syftar till kyrkor, statliga och stora läkemedelsföretag

Toronto, Kanada:
En gemensam pressmeddelande från medborgaren åklagarorganisationen (AVS) och Internationella tribunalen av brott i kyrka och stat (ITCCS) är: att släppas på “Canada Day”, den 1 juli 2012th

Det presenterar den första rättegång grupptalan i Kanadas historia för att nämna medåtalade och Vatikanen, Crown of England, Kanada och dess kyrkor, och stora läkemedelsföretag, som alla anklagas för brott mot mänskligheten och kriminella konspiration.

Stämningen som väckts av med Jason Bowman av AVS och rev. Kevin Annett av ITCCS, på uppdrag av en grupp av många andra.

Stämningen kommer att förklaras i detalj på en presskonferens på dagen för ansökan till den federala domstolen Building, på onsdag den 4 juli kl 13:00 EST vid 180 Queen Street West Toronto.

En kopia av 1 juli pressmeddelande bifogas.

“Offer för kyrka, stat och big pharma läggs slutligen Förena ett slut på terrorn Deras”, säger Kevin Annett idag.

“Bland annat kärande i vår grupptalan kommer att vara överlevande från Kanadas folkmord infödda folk, som aldrig ormen sin dag i domstol. Whitewash är över. Mer än 50.000 mördade barn slutligen kommer att konfrontera Kanada och den katolska, anglikanska och United Church och placera dem alla på rättegång. ”

För information kontakta Jason Bowman på 705-250-0221 och Kevin Annett på 250-591-4573.

 
Se bevis för folkmordet i Kanada och andra brott mot oskyldiga i http://www.hiddennolonger.com och på webbplatsen för Internationella tribunalen av brott i kyrka och stat vid http://www.itccs.org.
Meddelanden för Kevin Annett kan lämnas på 250-591-4573 (Kanada).
Watch Kevin prisbelönta dokumentärfilm på Hans hemsida OBOTFÄRDIG http://www.hiddenfromhistory.org
Jag gav Kevin Annett hans indiska namn, Eagle stark röst i 2004 när jag adopterade honom i vår Anishinabe Nation. Han stolt bär Att namn eftersom han gör det jobb han skickades till det, berätta för folk som deras fel. Han talar starkt och med sanningen. Han talar för våra stulna och mördade barn. Jag ber alla att lyssna till honom och välkomna honom. – Chief Louis Daniels – Elder Whispers Wind, Turtle Clan, Anishinabe Nation, Winnipeg, Manitoba

Grundades 2012, är Jason J. Bowman, AVS en anti-korruption Volunteer Corps of Medborgare och medborgare som åklagare söker rättvisa för offer för kriminella i fall där traditionella myndigheter är ovilliga eller ovilliga att agera på annat sätt.

Fyll i din e-postadress nedan eller stanna postat för mer information.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s