suomi

AKT KANADA | Heinäkuu 4 | Toronto liittovaltion tuomioistuimen Kanada
Ensinnäkin kiitos kaikille, jotka osoittivat tukea nykyään Torontossa. Päivä meni paremmin kuin uskalsin toivoa, että meillä on nyt jo voineet olla tuomioistuimen asiaa suuntaan (tuomari) osalta erityisesti, miten parhaiten edetä ensimmäinen ex-parte kuulemistilaisuus Maanantai Heinäkuu 9. päivänä.

Odotimme vain tehdä liikettä. Sen sijaan tämä historiallinen ja merkittävä sitoumus oli korkeiden virkamiesten ryhdyttävä välittömästi tuomioistuimelle suuntaan – Vaikka odotimme kärsivällisesti kaunis kalustettu hakemuksen toimiston kokoushuone. Henkilöstö antanut meille tietoja ja materiaalit – (olemme oppineet muutamia asioita, joita odotimme selvittää tarve oikeudessa ensi viikolla). Iloksemme, tuomioistuin määräsi, että emme tee pelkästään ex-parte liikkeen materiaaleista, vaan myös koko sovellus – ja koko viikon aiemmin kuin odotimme.

Luonnollisesti olin iloinen – hyvin kuin vaihtoehto ohimennen Tätä vapaamuurareiden häpäiseminen / kauhistuksen / Vakinainen häpeä jätteet ihmiselämän nimissä kieroutunutta ja epäinhimillisen järjestelmiä.
Vapaamuurarius pakkomielle: Useimmat mieleen Symbol Egyptin Religion, “obeliski” Just say NO – FU (Note halkeamia, aukot ja puutteellinen / unkept “valmistusvirheitä”) on lähellä Dawn – kuoleman pimeyden on lähellä
Me Ilmoitettu tämä suuri uutinen meidän pyöreän pöydän keskustelu aka “Lehdistötilaisuus”, jossa vietimme pari tuntia kokouksessa ja vastaa kysymyksiin. Streaming / langaton yhteys katkesi, mutta Koko videot pian on saatavilla niille teistä jotka eivät voineet osallistua katsella livenä.

HUOM: Olimme “häädettiin” ja kielletty kuvaamisen myös pyöreän pöydän keskusteluja edestä liittovaltion tuomioistuimen rakennuksen 180 Queen Wed W. vuoksi 2 selvästi häiriintynyt ja epävakaa / vihainen / sekava provokaattorit. Jokainen henkilö tai ryhmä, joka pyrkii DEFA, herjata, vähätellä tai vahingoittaa toisia yrittää houkutella tai herättää heidät sitoutumaan ihottuma / sopimaton toiminta (s) täytyy tunnistaa, nimetä ja vierastavat kansalaisyhteiskunnan – ja oikeustalon omaisuus – ei AKT. Itse aion jatkaa asian kun olen ensi oikeudessa pitääkseen unohdus ja untainted kuivat Scandalous roskaa (joka on mielestäni Be häiritsevä, laiton ja edellyttää oikeudellisia huomiota). Minä, että tietyt turvapäälliköiden tehtiin tietoisena siitä, että selvästikin meillä ollut mitään sitä pari ennen kuin “kulki” ja luokat perustamme oman Livestream muualla.

Kun huutaminen lausuntoja vaikutus “En jää ennen kuin soittaa poliisille”, että kaksi turvapäälliköt edessä sisäänkäynnin tuomioistuimelle, onneton (ja Uninvited) duo sitten vielä seuraamaan AKT ja toimittajat / kannattajiaan Osgoode sisäpihalla. (Minusta tuntuu että Tähtikaksikko ilmeisesti “karannut” nuotta ja seuraa tavoitteiden). Lannistumatta pystytimme nurmikolla (julkinen) Osgoode pihalle ja alkoi uudelleen tapaamisemme. Jälleen kerran, turvallisuus vaati etenemme pitkin. Tällä kertaa minua kohteliaasti kysyi kuvaamisen ulkopuolelta porttien Would Be miellyttävä – Mikä on virkailija vastasi: “Nyt se fiksu” – meillä oli sopimus. Kun kysyin upseeri jos käärme sai tilauksen häätää meidät, hän vastasi silmät Molemmat: Oh yeah! Mikä historiallinen päivä, todellakin.
V for Victory – ja rauhan
Kiitos kaikille meidän kannattajia kasvattamiseen syvällistä rakkautta ja hyviä viboja ovat osoitti meidän suuntaan. Tämä liike on kasvanut, ja tänään on osoitus selkeä tosiasia, että ihmiskunta on sanoa ei – FU: n mielenhallintaa, ylivalta, kidutus, viha, diffuusioihin, sota, korruptiota ja petoksia. Onko se niin vaikea ymmärtää?

Videot ladataan ja julkaistaan pian.

END HUOM: Kaikki paikalliset / MSM oli 100% poissa meidän pyöreän pöydän. Selvästi tämä osoittaa meille kaikille, että sheeple ei kerrota NEWS. Niitä myydään lasku tavaran sijaan CBC ja muut huorat varten Masters joka oli ennen vastaava. Siksi kukaan viitsii lukea tai katsella Rags idiotv enää. Joskus mietin sitä, voidaanko nämä huorat kysyy pelastamiseen, jotta he voivat jatkaa lahjoittamaan ihmiskunnan tärkeimmistä tarinoita syöttää niitä joka kuten ………….. (Kirjoita oma sana).

Me ihmiset ovat tehneet. Ja me löydämme tuomioistuin jälkeen tuomioistuin, joka sopii meidän yksinkertainen ja looginen pyyntöjä. Katso tästä avautua ja katsella syytteitä pian.

Kun paljon toivoa, ja suuren rakkauden, Jason J.

Kanata Päivä kommunikean: Mahdollisuus Kytke Taulukot oligarkit ja Crown, kirkko ja Corporation

Myöntänyt Kevin D. Annett, ITCCS ja muut 01 heinäkuu 2012

Suurin rikollinen salaliitto historian joutumasta tällä viikolla liittovaltion tuomioistuimessa taloon Torontossa.
Keskiviikkona 4. heinäkuuta ystävämme ja liittolaisemme Jason Bowmanin Citizen Association of syyttäjien (AKT) on ensimmäinen hakemus ryhmäkanteita historian syytteen Vatikaani, Crown of England, hallitus ja kirkot Kanadassa ja lääkkeiden Yritykset rikoksista ihmisyyttä vastaan sekä rikollisjärjestöön kuulumisesta.

Jokainen, joka on kärsinyt käsissä opinnäytetöiden ryhmät voivat tulla esiin ja liittyä toimintaamme.

Esimerkiksi for-luvulla lääkärit ja papisto sekä katolisen ja United Church Kanadan steriloitu ja kokeilin lukemattomia alkuperäiskansojen – monet heistä lapsia kuoli sen seurauksena – tehtyjen sopimusten mukaisesti Crown Englannin julkkis ja lääkeyhtiöiden kanssa siteet armeijalle.

Vuonna 1995, kun sillä ja West Coast United Church pappi aloin paljastamaan kaamea todisteita kuivaa käytäntöjä ja testaus lääkeyritykset gradu lapsia United Church palvelut, kuten RW Suuri sairaala Bella Bella, BC, olin suunnattu henkilökohtaisia ja ammatillisia tuhon kirkon ja sen ystäviä hallituksessa.

Across Kanada, monia kuiva-tapauksia rikolliseen salaliittoon vaientaa totuuden ja totuus ääntenlaskijat. Nyt, ensimmäistä kertaa, siellä on mahdollisuus opinnäytetöiden rikokset tulisivat esiin ja syylliset tehnyt sitä julkisesti tilille.

Tämä tilaisuus alkaa maanantai 9 heinäkuu, Jason Bowman Kun perustelevat meidän kanteen liittovaltion tuomioistuimen tuomari.

Lisäksi historiallisen “McLibel” Oikeusjuttu Englannissa 1990-luvulla Kun kaksi ihmistä singlehandedly otti McDonald’sin Corporation, en voi ajatella isompi kysymys Daavidin kohtaamista Goljatin tuomioistuimissa. Sillä meidän sviiteissä, olemme nimeäminen Biggest Actors globaalissa kansanmurhaan sellaisina salaliitossa sitouttaa ja salata vuosisataa ryöstelyyn, murhia ja korruptiota.

Meidän puhelimet on jo tulvinut kymmeniä ihmisiä, jotka haluavat tukea meitä ja tuoda esille omia asiat ja tiedotusvälineet haluavat haastatteluja. On selvää, olemme iski sointu.

Olkaamme selvillä tarkoitukseen.

Tämä oikeusjuttu ei ole itsetarkoitus, vaan yksi askel, vaikkakin iso, jotta panna viralta disestablish ja itsehallinnollinen kirkon Yritykset, valtion ja yritysten on wreaked tuhoa Se maailmaamme. Tätä epäpyhää allianssia on takana tuhoaminen miljoonien ihmisten ja aiheuttaa yhä kasvava uhka hyvinvoinnille meidän lapsemme, sekä ja planeettamme.

Joten emme pois taloudellinen ratkaisu tai “korvaus” Näistä harvainvallan. Mikään ei voi korvata, mitä he ovat tehneet, ja heidän asianajajansa aio ostaa itsensä ulos Niiden vastuu joukkomurhaan. Tämä ei ole “henkilövahinko”, mutta Oikeusjuttu Suunnattu isku voima liiketoiminnan kirkon ja valtion.

Joten, jos oikeus on tulossa, se ei tapahdu läpi tuomioistuin olisi päätös vaan päästä eroon näistä symboleista ja tyrannimaisen toimielimet yhteensä Reinventing Our World rikoksistaan, joka ei koskaan toistu. Haluamme, Vatikaanin ja voittoa nälkäinen lääkeyritykset pudonnut pois, ei pelkästään muunnettu. Näemme tämän ryhmäkanne on tarkoittaa, että se päättyy.

Tämä seikka tekee nykypäivän Kanata Day All That viesti enemmän liikuttava.

Kolme vuotta sitten tänään, ryhmä Patriots Winnipegissä ilmoitti perustavansa tasavallan Kanata: ruohonjuuritason niistä polveutua eurooppalaisten ja alkuperäiskansoilla, jotka ovat päättäneet paitsi katkaista siteet kuvitteellisia “Crown of England”, mutta se niin jotta palata maahan, varallisuutta ja valtaa kaikki meidän ihmisten muutama Kuka hetkellä monopolisoida sitä.

Keitä olemme käynnistäneet tällä tiellä suvereniteetti ja itsenäisyys ovat yhteensä realisteja. Tiedämme, että kuivuus ja tasavallan Yhtä Ei synny julistukset ja “cyber radikalismi”, mutta rakennuksen päällä ja uuden yhteiskunnan sisällä kuoren vanha. Ja ensimmäinen toimenpide kohti tätä käytännöllisenä tavoitteena on luoda moraalinen puitteet, uusi oikeudellinen järjestelmä, joka perustuu yhteiseen oikeuspalatsi alaisuudessa meidän tasavallan Kanata.

Ensimmäinen tapaus kuivissa toi uutta oikeusjärjestelmään, ja Will Be vastaan ns Crown Englannin ja Vatikaanin vuosisatoja kauhun ja varkauksia vastaan kaikkia kansoja Kanadan.

Case Se on Jason Bowman väittää 9. heinäkuuta vuonna liittovaltion tuomioistuin on avata volley tämän kampanjan sekoittaa kruunun ja kirkon maassamme.

Henkilökohtaisesti tunnen monia henkiä ja esi-isien katsomassa mitä teemme tällä viikolla. Monella tapaa tuntuu, jatkan keskeneräisen työn minun iso-iso-isoisä Philip Annett, Ylä-Kanada viljelijälle, joka taisteli 1837 Patriot liikettä, jos se kaataa oligarkit Called Family Compact on monia tapoja, joilla vielä hallitsee Kanada ja maailmamme.

Taistelemme taistelun isoisäni Sam ja muut kävivät kaksi vuosisataa sitten, koska Tämä liike murskattiin, ja Crown sekä kirkon ja tuli heidän rikkaat ystävät Enthroned Kanadassa. Samana vuonna Patriots hylättiin, ensimmäinen murhaava “Indian koulukotiin” luotiin Crown on “Mohawk School” Brantford, Ontario. Tämä isku oli suunnattu paitsi alkuperäiskansa, vaan kaikkiin Euroopan uudisasukas, ja määrätä henkisen ja hengellisen tyrannia piispojen pankkiyhdistyksen ja maatamme josta kamppailevat syntyä.

Yli puolet kanadalaisista vastanneista ovat meidän kanssamme, ja haluan lopettaa suhteitamme Crown. Mutta me ei Envisioning ja pelkkä vahdinvaihto poliittisen, uusia eliitin käytössä näyttelyssä uuden lipun. Meidän on saatava aikaan henkisen ja hengellisen vapautumisen ja uudistamista ennen uusien sosiaalinen todellisuus on mahdollista.

9. heinäkuuta aloitamme tämän Emancipation. Tarvitsemme teitä ei vain kiivetä aluksella vaan käyttää pyrimme muuttamaan omaa elämää ja yhteisöä alhaalta ylöspäin.

Lähetä meille tarinasi. Jaa meidän viestit ja lähetetyt you tube Tämä Will jatkuvaa Oikeusjuttu asiakirja. Ja herättää unelmia varhaisimmat esi Two Row wampum Kumpi olisi alkuperäiskansojen ja Uudisasukas kaikki jaetut maata tasapuolisesti ja rauhassa.

Se on ilo ja kunnia seistä teidän kaikkien kanssa tätä asiaa, ja taistelu.
(Pysy kuulolla You Tube lähettämistä meidän 4 heinäkuu Toronto lehdistötilaisuus)
Tasavalta Kanata

Kansalaisten liitto syyttäjien

AKT – Kanada

HETI JULKAISUVAPAA-01 heinäkuu 2012, Toronto, Kanada

AKT / ITCCS yhteinen lehdistötiedote lausuma: Citizen Uhrien ryhmä aloittaa oikeudenkäynnissä liittovaltion tuomioistuimen Kanadan vastaan Vatikaanin, United Church Kanadan, kuningatar, Harper Government & Big Pharma for väitetään osallistuneen niiden laajalle salaliitot liittyvät että rikokset ihmisyyttä vastaan, kansanmurhasta ja institutionaalista korruptiota. Ensimmäinen ex-parte liikkeen asia Kevin Annett et al. v. valtio Vatikaanin by Paavi Benedictus XVI et al. on asetettu: tarkoitus väitti liittovaltion tuomioistuin Torontossa maanantaina 9 heinäkuu. Lehdistötilaisuus on suunniteltu 4 heinäkuu on liittovaltion tuomioistuimen rakennuksen Queen Ke Toronto at 13:00) Ensimmäistä kertaa koulukotiin, kirkko seksuaalisen hyväksikäytön uhrit & Medical Cannabis yhdistää voimansa ennennäkemättömällä etsiä oikeutta – ennen jättäydy Kanadan Nation. Katso: VIDEO: Rev Kevin Annett – Julkinen Julistus Vatikaanin / tasavalta Kanata (Kanada) Tässä videohaastattelu Alfred Webre Lambremont, Rev. Kevin Annett sekä käsittelee julkisiin vakuutus siitä, että paavi Ratzinger ja Vatikaanin todetaan, että ellei erityisiä toimenpiteitä tehdään Paavi ja Vatikaani olisi 15 syyskuu 2012, “jokainen tunnettu roomalaiskatolinen pappi tai virkamies, joka on vahingoittanut lasta tai suojattu Ne, jotka ovat tulee olemaan julkisesti Nimetty meidän verkkoon, ja tulee olemaan julkisesti Pidätettynä ja erotettu kirkoista. ”

Kevin Annett (vt sihteeri kansainvälisen tuomioistuimen tulee Crimes kirkon ja valtion tai ITCCS) ja Jason Bowman (perustaja, Kansalaisten yhdistyksen syyttäjien tai AKT) johtavat nopeasti kasvava määrä Kanadan uhrit ennennäkemättömän ryhmäkanteen haaste on liittovaltion tuomioistuimessa.

Edustaa itseään, sekä julkistamattoman määrä Hakijoiden kantaja, Bowman ja hänen tiiminsä ovat saaneet liikettä kuulemistilaisuuden päivämäärän, ja suunnitelma tiedostoon materiaaleja salainen liike, ex-parte Basis Toronton haara liittovaltion tuomioistuin Kanadan lähipäivinä. (Ex parte on termi tarkoittaa, että kaikki vastakkaiset osapuolet estetty pääsy kaikkiin tuomioistuimessa ilmoitukset – ja se Suljettu pois edes tietämättä mitä tapahtuu Tuomioistuinkäsittely 9. heinäkuuta – ainakin toistaiseksi – tai kunnes tuomioistuin toisin määrää) .

Mutta tiettyihin seikkoihin tämän ensimmäisen liikkeen tiukoissa salassa edelleen, jotkut asianosaiset puhuvat ulos ja kannustaa uhreja astua eteenpäin sisällä Kanada – ja ympäri maailmaa.

“Tämä alkaa olla iso – se on maailmanlaajuinen. Lopulta meillä on mahdollisuus nousta yhdessä ja sorrettujen kansalaisten ja olemme päivä tuomioistuimessa – tämä on meidän mahdollisuus hakea oikeutta “, sanoo Erin, ja valtion salaliitto ilmiantajan Kuka on käyttänyt pelejä perheen elämän säästöt maksavat pelejä omistat oikeudenkäyntikuluja Mitä jää pelejä Missään mitä hän kuvailee “irvikuva”.

“Ahkera, rehellisiä ihmisiä kuten meille on vihdoinkin käärme yksinkertaisesti riitä. Kansalaisilla on oikeus hakea oikeutta “, Bowman toteaa. “… Ja Juuri näin olemme esitetty sitä. Aiomme hakea pidätysmääräykset valmiita & syytteen Syytetyt Ourselves osapuolet kuuluvat lain. Ei enää juridisesti järjetöntä pelejä – aika on tullut tilille. ”

Kanadan asukkaat kuulu kumpaankaan ryhmään ovat tervetulleita tehdä tiedusteluja, koska sertifiointi luokka ei tarvitse Osallistujat: on valmiiksi jonkin aikaa (Kaikkien osallistujien on kärsineensä vahinkoa valtion tukeman väärinkäytöksistä)

Kirkon ja valtion rikos salaliittoja
Pharma-kirkon ja valtion salaliittoja
Täydelliset tiedot tai liittyä osoitteessa: https://federalclassactions.wordpress.com
Yhteystiedot: Jason Bowman (705) 250-0221 tai Kevin Annett (250) 591-4573
canada.acp @ gmail.com | hiddenfromhistory1@gmail.com

Breaking News – 29 kesäkuu 2012

Media Leak: Historic Criminal Conspiracy tapauksessa vastaan Vatikaanin ja Crown of England tarkoitus käynnistää liittovaltion tuomioistuimen Kanada

Ryhmäkanteen on ensimmäinen laatuaan ITS, jonka tavoitteena on kirkkoja, hallituksen ja suurten lääkeyhtiöiden

Toronto, Kanada:
Yhteinen tiedotusvälineille julkaisu Citizen Association of syyttäjien (AKT) sekä kansainvälisen rikostuomioistuimen huomioon Crimes kirkon ja valtion (ITCCS) on: että julkaistaan “Kanada-päivä”, 1. heinäkuuta 2012th

Siinä ilmoitetaan ensimmäisen luokan nostetun oikeusjutun Kanadan historian mainitakseni vastaajaa ja Vatikaani, Crown Englannin, Kanadan ja kirkkoja, sekä suurille lääkeyhtiöille, jotka kaikki ovat syytettynä rikoksista ihmisyyttä vastaan sekä rikollisjärjestöön kuulumisesta.

Oikeusjuttu tuomat Jason Bowmanin AKT ja rev. Kevin Annett ja ITCCS puolesta ryhmän monet muut.

Oikeusjuttu selitetään yksityiskohtaisesti lehdistötilaisuudessa tekemispäivä on liittovaltion oikeuden rakennus, Wednesday, July 4: kolmetoista EST 180 Queen Street West Torontossa.

Kopio heinäkuun 1 Paina lausuma on liitteenä.

“Uhrit kirkon, valtion ja Big Pharma on vihdoin Yhtenäisyyttä loppua terrorille Heidän”, sanoi Kevin Annett tänään.

“Muun kantajat meidän luokalla toimilla on perhe Kanadan kansanmurhaa alkuperäisasukkaat, jotka eivät ole koskaan käärme päivänsä oikeudessa. Peitellä on ohi. Yli 50000 murhattujen lasten lopulta vastakkain Kanada ja katolisen, anglikaanisen ja United Church ja asettaa ne kaikki oikeudenkäynti. ”

Lisätietoja yhteyttä Jason Bowman at 705-250-0221 ja Kevin Annett at 250-591-4573.

 
Katso näyttöä kansanmurhan Kanadassa ja muita rikoksia vastaan viattomia klo http://www.hiddennolonger.com ja verkkosivuilla kansainvälisen tuomioistuimen sellaisten rikosten kirkon ja valtion klo http://www.itccs.org.
Viestien Kevin Annett voi jättää 250-591-4573 (Kanada).
Katso Kevin palkittu dokumenttielokuva hänen verkkosivuilla katumattomat http://www.hiddenfromhistory.org
Annoin Kevin Annett hänen intialainen nimi, Eagle vahva ääni, vuonna 2004, kun olin TEHNYT hänet meidän Anishinabe Nation. Hän ylpeänä kantaa Tämä nimi Koska hän tekee työtä hän oli lähettänyt sille, kertoa ihmisille hänen heidän vääryydet. Hän puhuu voimakkaasti ja totuudella. Hän puhuu myös varastettu ja murhattujen lasten. Pyydän kaikkia kuunnella häntä ja toivottaa hänet tervetulleeksi. – Chief Louis Daniels – Elder Whispers Wind, Turtle Clan, Anishinabe Nation, Winnipeg, Manitoba

Perustettu vuonna 2012, Jason J. Bowman, AKT on korruption vapaaehtoisjoukot Kansalaisten ja kansalainen syyttäjien hakea oikeutta uhrien puolesta rikollisten tapauksissa, joissa perinteiset viranomaiset ovat haluttomia tai haluttomia toimimaan toisin.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle tai jäädä lähettänyt lisätietoja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s