Norske

ACP CANADA | juli 4 | Toronto Federal Court of Canada
Først takker vi alle som viste sin støtte i dag i Toronto. Dagen gikk bedre enn jeg hadde håpet på at vi nå har allerede vært i stand til å ha domstolen problemet retning (fra Chambers) med hensyn til spesifikke hvordan best å fortsette med vår første ex-parte høring mandag 9. Juli.

Vi forventet å bare registrere en bevegelse. I stedet var denne historiske og bemerkelsesverdige bedriften de embetsmannskomité tas umiddelbart til domstolen for retning – mens vi ventet tålmodig på en nydelig møblert filing kontor konferanserom. Staff gitt oss informasjon og materialer – (vi lært en del ting som vi hadde forventet å avklare behovet i retten neste uke). Til vår store glede, regissert retten at vi sender ikke bare ex-parte motion materiale, men også hele vårt program – og en hel uke tidligere enn vi forventet.

Naturligvis ble jeg oppstemt – vel annet enn alternativ passerer dette frimurer-skjending / Abomination / Habituell skam for avfall av menneskeliv i navnet perverse og umenneskelig system.
Freemasonry besettelse: Den mest stemningsfulle Symbol i egyptisk religion, “The Obelisk” Just say NO – FU (Note sprekker, hull og ufullstendige / unkept ‘utførelse’) er nær Dawn – Den avgangen av mørket er nær
Vi kunngjorde denne store nyheten på vår rundebordskonferanse diskusjon aka “Pressekonferanse” der vi tilbrakte et par timer møte og svare på spørsmål. Den streaming / trådløse tilkoblingen ble avbrutt, men hele filmer snart vil være tilgjengelig for de av dere som ikke kunne delta se den live.

MERK: Vi ble “kastet ut” og forbudt å filme våre rundebordsdiskusjoner fra foran den føderale domstolen bygningen på 180 Queen Wed W. grunn til 2 tydeligvis forstyrret og ustabil / sint / forvirret agenter provokatører. Enhver person eller gruppe som søker å DEFA, baktalelse, diskreditere eller skade andre ved å forsøke å lokke eller provosere dem til å forplikte utslett / Upassende handlingen (e) må være identifisert, navngitt og utstøtt fra det sivile samfunn – og domstol huset eiendom – ikke ACP. Personlig har jeg tenkt å forfølge denne saken når jeg er neste i retten for å beholde rekorden rett og untainted ved tørr skandaløs tull (som jeg finner å være forstyrrende, ulovlig og i behov av juridisk oppmerksomhet). Jeg gjorde det Visse sikkerhetstiltak offiserer ble gjort oppmerksom som klart vi hadde ingenting i det med det par før vi flyttet sammen “og klasser å sette opp vår Livestream andre steder.

Etter roper uttalelser til effekten av “Jeg er ikke forlater før du ringe politiet” at to sikkerhets offiserer foran inngangen til domstolen, den uheldige (og Uninvited) duoen fortsatte deretter å følge ACP og journalister / støttespillere til Osgoode gårdsplass. (Det virker på meg som den dynamiske duoen ser ut til å ha “rømte” den Dragnet & fulgt målene). Uanfektet, setter vi opp på plenen til (offentlig) Osgoode gårdsplass og påbegynnes vårt møte. Igjen, krevde sikkerhet at vi flytter sammen. Denne gangen jeg høflig spurte om filming fra utsiden av portene ville bli behagelig – Hvilken er den offiseren svarte: “Nå som det smart” – vi hadde en overenskomst. Da jeg spurte offiseren om slangen mottatt en ordre om å kaste ut oss, svarte han med store øyne Begge: Oh yeah! Hva en historisk dag, faktisk.
V er for Victory – og for fred
Takk til alle våre støttespillere for utviding av dyp kjærlighet og beste vibber være viste i vår retning. Denne bevegelsen har vokst, og i dag er bevis på det klare faktum at menneskeheten er å si NEI – FU sinn kontroll, dominans, tortur, hat, splittelse, krig, korrupsjon og bedrageri. Er det så vanskelig å forstå?

Videoer blir lastet opp og vil bli utgitt om kort tid.

END MERK: Alle lokale / MSM var 100% fraværende fra vår runde bord. Klart dette demonstrerer for oss alle at sheeple blir ikke fortalte NEWS. De selges en regning på varer heller på CBC og andre horer for Masters som pleide å være leder. Dette er hvorfor ingen bryr seg om å lese eller se Rags idiotv lenger. Noen ganger lurer jeg på om ikke, vil disse horene be om redningspakker slik at de kan fortsette å skjenke menneskeheten med våre viktigste historiene som matet dem hver som en ………….. (Fyll inn ditt eget ord).

Vi, folket, er ferdig. Og vi vil finne domstol etter domstol som skal enig med våre enkle og logiske forespørsler. Sjekk denne utfolde seg og se etter tiltale snart.

Med mye håp, og store kjærlighet, Jason J.

Kanata Dag Communique: En sjanse til å slå tabellene på oligarkene of the Crown, Kirke og Corporation

Utstedt av Kevin D. Annett, ITCCS og andre på 1 juli 2012

The Biggest kriminell konspirasjon i historien blir Konfrontert denne uken i en føderal domstol hus i Toronto.
Onsdag 4. juli Will vår venn og alliert, Jason Bowman av The Citizen Association of Aktor (ACP) være de første innlevering klasse handlinger i historien søksmål mot Vatikanet, Crown of England, Regjeringen og kirker av Canada, og farmasøytiske Foretak for forbrytelser mot menneskeheten og kriminell sammensvergelse.

Alle som har lidd i hendene på teser grupper kan komme fram og bli med i vårt handling.

For eksempel, i et århundre leger og andre geistlige av både den katolske og United Church of Canada sterilisert og eksperimenterte på utallige urfolks – mange av dem barn som døde som en følge – under avtaler med Crown of England socialite og farmasøytiske selskaper med bånd til det militære.

I 1995, da som og West Coast United Church prest jeg begynte å avdekke uhyggelig bevis på tørre praksiser og testing for narkotika selskaper avhandling om barn på United Church fasilitetene som RW Stor Hospital i Bella Bella, BC, ble jeg målrettet for personlig og faglig ødeleggelse at Kirken og dens venner i regjeringen.

Across Canada, er det mange tørr-tilfeller av kriminell sammensvergelse for å slå av sannhet og sannhet tellers. Nå, for første gang, det er en sjanse for teser forbrytelser å bli brakt til lys og de ansvarlige gjorde det offentlig konto.

Den muligheten starter mandag 9 juli, Jason Bowman Når vil hevde vår søknad før en føderal domstol dommer.

Foruten den historiske “McLibel” Søksmål i England løpet av 1990-tallet da to personer egenhendig tok på McDonalds Corporation, kan jeg ikke tenke meg en større sak av David konfrontere Goliat i domstolene. For i våre suiter, er vi navngi de største Aktører i global folkemord som å ha konspirert til å begå og skjule Århundrer med plyndring, drap og korrupsjon.

Våre telefoner er allerede oversvømmet av dusinvis av mennesker som ønsker å støtte oss og bringe frem sine egne saker, og de medier som ønsker intervjuer. Åpenbart har vi truffet en akkord.

La det være klart om vårt formål.

Dette søksmålet er ikke et mål i seg selv, men ett trinn, men en stor en, for å velte disestablish og selvstyrt kirke i bedrifter, har stat og næringsliv herjet That på vår verden. For denne uhellige alliansen har stått bak ødeleggelsen av Millioner av mennesker og utgjør en stadig økende trussel mot velferden til våre barn, våre friheter, og vår planet.

Så vi er ikke ute for et økonomisk oppgjør eller “kompensasjon” fra disse oligarkiene. Ingenting kan kompensere for det de har gjort, og deres advokater vil ikke kjøpe seg ut av sitt ansvar for massemord. Dette er ikke en “personskade”, men et søksmål rettet slag mot kraften av virksomheten, kirke og stat.

Så hvis rettferdighet er å komme, vil det ikke skje gjennom en domstol ville avgjørelsen, men å bli kvitt disse symbolene og tyranniske Institusjoner Tilsammen Reinventing vår verden med sine forbrytelser som aldri vil bli gjentatt. Vi ønsker at Vatikanet og profitt-sultne legemiddelfirmaer gått sammen, ikke bare endret. Vi ser denne klassen handlingen er et middel som det slutt.

Dette faktum gjør dagens Kanata Day All That meldingen mer gripende.

Tre år siden i dag, kunngjorde en gruppe Patriots i Winnipeg dannelsen av Republikken Kanata: en grasrotbevegelse av dem stammer fra europeiske og aboriginske folkene som er fast bestemt på ikke bare å kutte båndene med den fiktive “Crown of England”, men det så for å vende tilbake til landet, rikdom og makt til alle våre folk fra de få som i dag monopolisere det.

Hvem vi la ut på denne veien suverenitet og uavhengighet er total realismen. Vi vet at tørke og Republikken lik Vil ikke skje ved Erklæringer og “cyber radikalisme”, men bygningen på bakken og det nye samfunnet Innenfor skallet av det gamle. Og den første aksjon mot dette Praktisk AIM er å skape et moralsk rammeverk gjennom et nytt juridisk system basert på felles tinghus under autoritet av vår republikken Kanata.

Den første saken i tørt brakt ny domstol system, og vil være mot den såkalte Crown of England og Vatikanet i århundrer av terror og tyveri mot alle folkeslag Canada.

Saken som vil bli med Jason Bowman argumentert 9. juli i Federal Court er det åpning volley i denne kampanjen for å forrykke kronen og kirken i vårt land.

Personlig føler jeg mange ånder og forfedre se hva vi gjør denne uken. På mange måter føler jeg meg som jeg Fortsetter det uferdige arbeidet til min tipp-tippoldefar Philip Annett, en Upper Canada Farmer som kjempet i 1837 patriot bevegelsen hvis det styrte de oligarkene kalt Family Compact på mange måter som fortsatt Regler Canada og vår verden.

Vi kjemper kampen min bestefar Sam og andre utkjempet to hundre år siden fordi bevegelsen ble knust, og Kongen og kirken og ble deres rike venner troner i Canada. Samme år the Patriots ble beseiret, den første morderiske “Indian Residential School” ble opprettet av Kongen på “Mohawk School” i Brantford, Ontario. Som blåser var rettet mot ikke bare urbefolkningen men på alle europeiske Settler, og ilegge en mental og åndelig tyranni Bishops Bankers og på landet vårt som vi sliter med å dukke opp.

Over halvparten av kanadierne spurte er med oss, og ønsker en slutt på våre bånd med kronen. Men vi er ikke Visjoner og Mere Vaktskifte politiske, med nye eliter som kjører showet under et nytt flagg. Vi må oppnå mental og åndelig frigjøring og reform før ny sosial virkelighet er mulig.

9. juli, begynner vi denne Emancipation. Vi trenger deg til å ikke bare klatre om bord, men bruke vår innsats for å transformere ditt eget liv og samfunn fra bunnen opp.

Send oss din historie. Dele våre meldinger og innlegg du rør som vil vårt pågående søksmål dokumentet. Og gjenreise drømmene våre tidligste forfedre To Row Wampum Hvilket ville være urfolk og Settler alle delte landet likt, og i fred.

Det er en glede og en ære å stå med dere alle i denne sak, og kamp.
(Stay tuned for You Tube kunngjøring av vår 4 juli Toronto pressekonferanse)
Republikken Kanata

Citizen Association of Aktoratet

ACP – Canada

FOR UMIDDELBAR første release-juli 2012, Toronto, Canada

ACP / ITCCS felles pressemelding erklæringen: Citizen Victims ‘gruppe for å starte saksbehandlingen ved Federal Court of Canada mot Vatikanet, United Church of Canada, dronningen, Harper regjeringen & Big Pharma for påstått Engasjement i deres utbredte konspirasjonsteorier vedrørende at forbrytelser mot menneskeheten, folkemord og institusjonell korrupsjon. Den første ex-parte bevegelse i løpet av Kevin Annett et al. . v. Staten Vatikanet av pave Benedikt XVI et al er satt: å bli hevdet at den føderale domstolen i Toronto mandag 9. Juli. En pressekonferanse er berammet for 4 juli ved Federal Court Building on Queen Wed i Toronto ved 01:00) For første gang, Residential skole, kirke sex-misbruk Ofre og medisin Cannabis forene krefter i en enestående søk etter rettferdighet – før du velger ut av Canada som nasjon. Se: VIDEO: Rev Kevin Annett – offentlig erklæring til Vatikanet / The Republic of Kanata (Canada) I dette videointervjuet med Alfred Webre Lambremont, rev. Kevin Annett, og drøfter offentlig erklæring om at pave Ratzinger og Vatikanet om at med mindre konkrete tiltak iverksettes av paven og Vatikanet ville være den 15 september 2012, “alle kjente katolske prest eller tjenestemann som har skadet et barn eller beskyttet dem som har vil være offentlig Oppkalt til nettverket vårt, og vil være offentlig arrestert og kastet ut fra sine kirker. ”

Kevin Annett (fungerende sekretær for Det internasjonale domstolen i Crimes av kirke og stat, eller ITCCS), og Jason Bowman (Grunnlegger, av Citizen Association of Aktor, eller ACP) som fører et raskt voksende antall kanadiske Ofre i en enestående klasse handling utfordring i Federal Court.

Sikter seg selv, og en ukjent nummer Søkere saksøker har Bowman og hans team Fikk et forslag høring dato, og planlegger å sende inn materiale hemmelig bevegelse på en ex-parte med utgangspunkt i Toronto gren av Federal Court of Canada i de kommende dagene. (Ex parte er et begrep som betyr at alle stridende parter er sperret tilgangen til alle domstol registreringer – og vil bli utestengt fra å vite hva som skjer under høringen i retten den 9. Juli – i hvert fall for nå – eller inntil rettskjennelser Ellers) .

Mens Visse aspekter ved denne første bevegelse under stramme wraps Remain, noen litigants snakker ut og oppmuntre flere ofre til å gå fram fra Canada – og hele verden.

“Dette blir stort – det er global. Til slutt har vi sjansen til å stå sammen og undertrykte borgere og har vår dag i retten – dette er vår sjanse til å søke rettferdighet, “sier Erin, og statlig konspirasjon angiver som har uttømt spill familiens liv-besparelser betale for spillene eier juridiske utgifter som is spill Ingen steder i det hun betegner en “parodi på rettferdighet”.

«Hardt arbeidende, ærlige folk som oss har endelig slange rett og slett nok. Borgere har rett til å søke rettferdighet, “Bowman legger. “… Og det er akkurat det vi har satt ut i det. Vi har til hensikt å søke arrestordre er forberedt og straffeforfølge de tiltalte oss selv partene i henhold til loven. Ingen flere juridisk perverse spill – Tiden har kommet for å konto “.

Kanadiske Beboere som faller inn i enten kategori er velkommen til å stille spørsmål, siden sertifisering av klassen ikke trenger Deltakere: å bli avgjort i noen tid (Alle deltakere må ha blitt skadet av statsstøttet forseelser)

Kirke-statlige kriminelle konspirasjoner
Pharma-kirke-stat konspirasjoner
For fullstendig informasjon eller å delta, besøk: https://federalclassactions.wordpress.com
Pressekontakt: Jason Bowman (705) 250-0221 eller Kevin Annett (250) 591-4573
canada.acp @ gmail.com | hiddenfromhistory1@gmail.com

Breaking News – 29 juni 2012

Media Lekkasje: Historisk Criminal Conspiracy sak mot Vatikanet og Crown of England: å bli lansert i Federal Court of Canada

Gruppesøksmål drakten er den første typen ITS, rettet mot kirker, offentlige og store farmasøytiske selskaper

Toronto, Canada:
En felles pressemelding av The Citizen Association of Aktor (ACP) og Den internasjonale domstolen i Crimes av kirke og stat (ITCCS) er: å bli utgitt på “Canada Day”, 1. juli, 2012th

Det kunngjør første gruppesøksmål i kanadisk historie å nevne medtiltalte og Vatikanet, den Crown of England, Canada og sine kirker, og store farmasøytiske selskaper, som alle er anklaget for forbrytelser mot menneskeheten og kriminell sammensvergelse.

Den søksmål fra med Jason Bowman av ACP og rev. Kevin Annett av ITCCS, på vegne av en gruppe av mange andre.

Søksmålet vil bli forklart i detalj på en pressekonferanse holdt på dato for innlevering ved Federal Court Building, onsdag 4. juli kl 13:00 EST ved 180 Queen Street West i Toronto.

En kopi av den første juli pressemelding er vedlagt.

“Ofre for kirke, stat og Big Pharma er endelig sette Forene en slutt på terror Deres” sier Kevin Annett dag.

“Blant andre saksøkere i vår klasse handlingen vil være de overlevende fra Canadas folkemord mot innfødte mennesker, som aldri har orm dagen i retten. Kalken er over. Mer enn 50.000 myrdede barn vil til slutt være å konfrontere Canada og den katolske, anglikanske og United Church , og plassere dem alle på prøve. ”

For informasjon kontakt Jason Bowman på 705-250-0221 og Kevin Annett på 250-591-4573.

 
Se bevis for folkemordet i Canada og andre forbrytelser mot uskyldige på http://www.hiddennolonger.com og på nettsiden til The International Tribunal inn Crimes av kirke og stat ved http://www.itccs.org.
Meldinger for Kevin Annett Kan ligge på 250-591-4573 (Canada).
Watch Kevin prisbelønte dokumentarfilmen om hans nettsted ubotferdige http://www.hiddenfromhistory.org
Jeg ga Kevin Annett HIS indisk navn, Eagle sterk stemme, i 2004 da jeg adopterte ham inn i vår Anishinabe Nation. Han stolt bærer At navnet fordi han gjør jobben ble han sendt til det, fortelle folk av hans sine feil. Han snakker sterkt og med sannhet. Han snakker for våre stjålet og drept barn. Jeg ber alle om å lytte til ham og ønske ham velkommen. – Chief Louis Daniels – Elder Whispers Wind, Turtle Clan, Anishinabe Nation, Winnipeg, Manitoba

Grunnlagt i 2012, er Jason J. Bowman, ACP en anti-korrupsjon Volunteer Corps of Citizens og borger som påtalemyndigheten søker rettferdighet på vegne av ofre for kriminelle i tilfeller hvor tradisjonelle autoriteter er motvillige eller uvillige til å handle noe annet.

Skriv inn din e-post adressen nedenfor eller bli lagt ut for mer informasjon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s