Nederlands

ACS-CANADA | juli 4 | Toronto Federale Hof van Canada
Ten eerste, We danken allen die hun steun betuigd vandaag in Toronto. De dag ging het beter dan ik had gehoopt in dat we nu al in staat geweest om het Hof kwestie richting (van Chambers) hebben met betrekking tot specifieke wat de beste manier om door te gaan met onze eerste ex-parte terechtzitting op maandag 9 juli.

Ons verwacht dat we gewoon in te dienen een motie. In plaats daarvan deze historische en Onderneming Opvallend was de hoge ambtenaren onmiddellijk naar het Hof voor richting – Terwijl we wachtten geduldig in een mooi ingerichte depot kantoor vergaderzaal. Personeel heeft ons informatie en materialen – (we een paar dingen geleerd die we hadden verwacht aan de behoefte van de rechter volgende week Clarify). Tot onze vreugde heeft het Hof gericht, dat we niet alleen de ex-parte beweging materialen, maar ook ons hele aanvraag in te dienen – en een volle week eerder dan we hadden verwacht.

Natuurlijk was ik verrukt – ook andere dan optie het passeren van deze maçonnieke Ontheiliging / Abomination / Gewone schande voor de verspilling van menselijk leven in de naam van perverse en onmenselijke systemen.
Vrijmetselarij’s Obsession: de meest aansprekende symbool in de Egyptische religie, “De Obelisk” Just say NO – FU (Let op scheuren, gaten en onvolledige / niet nagekomen ‘vakmanschap’) is de buurt van Dawn – De ondergang van de duisternis nabij is
We kondigden deze grote nieuws op onze rondetafelgesprek aka ‘Persconferentie’ waar we een paar uur ontmoeten en vragen te beantwoorden. De streaming / draadloze verbinding werd verbroken, maar de hele video’s binnenkort beschikbaar zal zijn voor degenen onder u die er niet bij konden zien te leven.

OPMERKING: We werden ‘uitgezet’ en verboden van het filmen onze rondetafelgesprekken aan de voorkant van het Federal Court gebouw op 180 Queen Wed W. ten gevolge van twee kennelijk gestoord en instabiel / boos / verward provocateurs. Elke persoon of groep die streeft naar DEFA, laster, in diskrediet te schaden of anderen door te proberen te lokken of uitlokken hen te plegen uitslag / Ongepast actie (s) moet worden geïdentificeerd, met de naam en gemeden uit het maatschappelijk middenveld – en rechter huis eigendom – niet de ACS-landen. Persoonlijk ben ik van plan om deze zaak voort te zetten als ik de volgende in de rechtbank in stand te houden de zaak recht en onbevlekt door droge Scandalous onzin (dat vind ik een storende invloed heeft, Onwettig en die behoefte hebben aan juridische aandacht). Ik maakte die bepaalde veiligheidsagenten werden gemaakt Zich ervan bewust dat is duidelijk dat we niets in met het paar had voordat we ‘bewogen langs’ en klassen aan het opzetten van onze Livestream elders.

Na het schreeuwen verklaringen om het effect van “ik ga niet weg totdat u de politie” dat twee beveiligers in de voorkant van de ingang van het Hof, dan is de ongelukkige (en ongevraagd) duo overgegaan tot de ACS-landen en journalisten / supporters naar de te volgen Osgoode binnenplaats. (Het lijkt mij dat het dynamische duo lijken te zijn ‘ontsnapt’ de Dragnet en volgde de doelen). Onverschrokken zetten we op het gazon van de (publieke) Osgoode binnenplaats en hervat onze ontmoeting. Nogmaals, veiligheid eiste dat we verder mee. Deze keer heb ik beleefd gevraagd of het filmen van buiten de poorten Zou aangename Be – Wat is de officier antwoordde: “Nu is slim” – hadden we een akkoord. Toen ik de agent vroeg of de slang een order ontvangen om ons te verdrijven, antwoordde hij met grote ogen Both: Oh yeah! Wat een historische dag, inderdaad.
V is for Victory – en voor de Vrede
Met dank aan al onze supporters voor de groei van hun diepe liefde en de beste vibes dat zien in onze richting. Deze beweging is gegroeid, en vandaag is een bewijs van de duidelijke feit dat de mensheid niet te zeggen – FU’s mind control, overheersing, marteling, haat, verdeeldheid, oorlog, corruptie en fraude. Is het zo moeilijk te begrijpen?

Video’s worden geüpload en zal binnenkort worden vrijgegeven.

END OPMERKING: Alle lokale / MSM was 100% afwezig in onze ronde tafel. Het is duidelijk dat dit bewijst voor ons allemaal Dat sheeple worden niet vertelde de NIEUWS. Ze worden verkocht een wetsvoorstel van goederen plaats op CBC en andere hoeren voor de Masters die vroeger de leiding. Dit is de reden waarom niemand geeft om te lezen of te kijken Rags Elke langer idiotv. Soms vraag ik me af of, Deze hoeren zal vragen om bailouts, zodat zij kunnen blijven om de mensheid te schenken met onze belangrijkste verhalen die gevoed ze elk als een ………….. (Vul uw eigen woord).

Wij, de mensen, worden gedaan. En wij vinden rechter na rechter die akkoord gaat met onze eenvoudige en logische vragen. Bekijk deze ontvouwen en al snel kijken voor de aanklachten.

Met veel hoop en grote liefde, Jason J.

Kanata Dag Communique: een kans om de tabellen Schakel de oligarchen van de Kroon, Kerk en Corporation

Uitgegeven door Kevin D. Annett, ITCCS en anderen op 1 juli 2012

De grootste criminele samenzwering in de geschiedenis wordt geconfronteerd deze week in een federale rechtbank in Toronto.
Op woensdag 4 juli Zal onze vriend en bondgenoot, Jason Bowman van The Citizen Vereniging van Procureurs (ACS) Wees de eerste aanvrage class actions in de geschiedenis rechtszaak tegen het Vaticaan, de Kroon van Engeland, de overheid en de kerken van Canada, en farmaceutische Bedrijven voor misdaden tegen de menselijkheid en criminele samenzwering.

Iedereen die heeft geleden onder de handen van scripties groepen kunnen naar voren komen en lid van onze actie.

Bijvoorbeeld, een eeuw artsen en geestelijken van zowel de rooms-katholieke en de United Church of Canada gesteriliseerd en experimenteerde op talloze inheemse mensen – velen van hen kinderen die stierven als gevolg – op grond van overeenkomsten met de Kroon van Engeland socialite en farmaceutische bedrijven met banden aan de militairen.

In 1995, toen als en West Coast United Church dominee begon ik de gruwelijke bewijs van droge praktijken en het testen op drugs bedrijven proefschrift licht te brengen op kinderen in de United Church faciliteiten zoals de RW Groot ziekenhuis in Bella Bella, BC, was ik gericht voor persoonlijke en professionele vernietiging Dat de Kerk en haar vrienden in de regering.

In heel Canada, zijn er vele droog gevallen van criminele samenzwering om de waarheid en de waarheid stemopnemers zwijgen op te leggen. Nu, voor de eerste keer, er is een kans voor scripties misdrijven worden aan het licht gebracht en degenen die verantwoordelijk maakte het Openbaar account.

Die gelegenheid begint maandag 9 juli, Jason Bowman When Will onze applicatie Beredeneer voor een federale rechtbank rechter.

Naast de historische “McLibel” Rechtszaak in Engeland In de jaren 1990 Als twee mensen eigenhandig namen op de vennootschapsbelasting van de McDonald’s, kan ik niet denken aan een grotere behuizing van David Goliath te confronteren in de rechtbanken. Want in onze suites, zijn we het benoemen van de grootste acteurs in de wereldwijde genocide te hebben samengezworen te leggen en te verbergen Eeuwen van plundering, moord en corruptie.

Onze telefoons zijn al overspoeld door tientallen mensen die ons willen steunen en naar voren brengen hun eigen gevallen, en de media willen interviews. Het is duidelijk dat hebben we raakte een snaar.

Laten we duidelijk zijn over ons doel.

Deze rechtszaak is geen doel op zich, maar een stap, zij het een grote, op los te herroepen en autonome kerk van Bedrijven, overheid en bedrijfsleven hebben huisgehouden Dat op onze wereld. Voor deze onheilige alliantie is al achter de vernietiging van miljoenen mensen en vormt een steeds groter gevaar voor het welzijn van onze kinderen, onze vrijheden, en onze planeet.

Dus, we zijn niet uit voor een financiële regeling of “compensatie” van deze oligarchieën. Niets kan compenseren voor wat ze hebben gedaan, en hun advocaten zullen niet kopen zich uit van hun verantwoordelijkheid voor de massamoord. Dit is geen “persoonlijk letsel”, maar een rechtszaak Gericht klap op de kracht van het bedrijfsleven, kerk en staat.

Dus, als recht moet komen, zal het niet gebeuren door een rechter beslissing, maar het wegwerken van deze symbolen en tirannieke instellingen totaal Reinventing onze wereld met hun misdaden die nooit zal worden herhaald. Wij willen dat het Vaticaan en de winst beluste farmaceutische bedrijven totaal weg is, gewoon niet gewijzigd. We zien dit class action is een middel dat deze te beëindigen.

Dit feit maakt de huidige Kanata Day Alle Die boodschap meer schrijnend.

Drie jaar geleden vandaag, een groep van Patriotten in Winnipeg kondigde de vorming van de Republiek van Kanata: een grassroots beweging van die afstammen van de Europese en inheemse volkeren, die worden niet alleen bepaald om de banden met de fictieve “Kroon van Engeland” te verbreken, maar het Dus om terug te keren naar het land, rijkdom en macht aan al onze mensen van de weinigen die op dit moment monopoliseren.

Wie zijn wij begonnen met dit pad van de soevereiniteit en onafhankelijkheid zijn de totale Realisten. We weten dat droogte en de Republiek gelijk zal niet tot stand komen van verklaringen en “cyber radicalisme,” maar het gebouw op de grond en de nieuwe samenleving binnen het omhulsel van de oude. En de eerste actie richting van deze praktische doel is het creëren van een moreel kader door middel van een nieuw rechtssysteem op basis van Common Law Courts onder het gezag van onze Republiek Kanata.

Het eerste geval in droge bracht nieuwe gerechtelijke systeem, en zal tegen de zogenaamde Kroon van Engeland en het Vaticaan al eeuwen van terreur en diefstal tegen alle volkeren van Canada.

De zaak Dat zal door Jason Bowman gesteld op 9 juli in het Federale Hof is de opening volley in deze campagne aan de Kroon en de Kerk in ons land ontwrichten.

Persoonlijk vind ik dat veel geesten en voorouders te kijken wat we doen deze week. In veel opzichten voel ik me alsof ik Voortzetting van het onvoltooide werk van mijn over-over-overgrootvader Philip Annett, een Upper Canada boer die vochten in de 1837 Patriot beweging als het omverwerpen van de oligarchen, The Family Compact op vele manieren die nog steeds regeert Canada en onze wereld.

Wij vechten de strijd mijn grootvader Sam en anderen voerde twee eeuwen geleden Door Die beweging werd verpletterd, en de Kroon en de Kerk en werd hun rijke vrienden Enthroned in Canada. In hetzelfde jaar de Patriots werden verslagen, de eerste Murderous “Indian Residential School” is gemaakt door de Kroon op de “Mohawk School” in Brantford, Ontario. Die klap was gericht op niet alleen de inheemse bevolking, maar op alle Europese Kolonist en leggen een mentale en spirituele Tirannie van de bisschoppen Bankiers en op ons land waar we het moeilijk hebben om te verschijnen.

Meer dan de helft van de Canadezen ondervraagden zijn met ons, en willen een einde maken aan onze banden met de Kroon. Maar we zijn niet in beeld gebracht en Mere wisseling van de wacht Politieke, met nieuwe elites het uitvoeren van de show onder een nieuwe vlag. We moeten het bereiken van mentale en spirituele bevrijding en de hervorming voor de nieuwe sociale werkelijkheid mogelijk is.

Op 9 juli, beginnen we deze emancipatie. We hebben je nodig om niet alleen klimmen aan boord, maar onze inspanning om je eigen leven en de gemeenschap van de bodem te transformeren en te gebruiken.

Stuur ons uw verhaal. Deel onze berichten en postings you tube die onze lopende rechtszaak document. En Resurrect de dromen van onze vroegste voorouders van de twee rij Wampum Welke zou zijn inheemse en Settler alle gedeelde het land ook, en in vrede.

Het is een vreugde en een eer om op te staan met u allen in deze zaak, en strijd.
(Afgestemde Verblijf voor You Tube detachering van onze 4 juli Toronto persconferentie)
De Republiek Kanata

Citizen Vereniging van Openbare aanklagers

ACS – Canada

VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE-1 juli 2012, Toronto, Canada

ACS / ITCCS Gezamenlijk persbericht verklaring: Citizen Slachtoffers ‘groep een procedure beginnen bij het Federale Hof van Canada tegen het Vaticaan, de United Church of Canada, de Koningin, de regering-Harper & Big Pharma wegens vermeende betrokkenheid bij de wijdverbreide complotten die betrekking hebben dat misdaden tegen de menselijkheid, genocide en institutionele corruptie. De eerste ex-parte beweging in de zaak van Kevin Annett et al.. . v. De staat van het Vaticaan door paus Benedictus XVI et al. is ingesteld: te betoogd bij het Federale Hof in Toronto op maandag 9 juli. Een persconferentie is gepland voor 04 juli bij het Federale Hof Building on Queen wo in Toronto om 1:00 uur) Voor de eerste keer, Residential School, Kerk seksueel misbruik Slachtoffers & Medical Cannabis bundelen hun krachten in een ongekende zoektocht naar gerechtigheid – voor opt-out van Canada als een natie. Zie: VIDEO: Rev Kevin Annett – Openbare verklaring van het Vaticaan / De Republiek Kanata (Canada) In dit video-interview met Alfred Webre Lambremont, rev. Kevin Annett, en bespreekt publieke verklaring dat paus Ratzinger en het Vaticaan waarin staat dat, tenzij er specifieke acties worden ondernomen door de Paus en het Vaticaan zou 15 september 2012, “alle bekende rooms-katholieke priester of ambtenaar die geschaad een kind of een beschermd Degenen die zal openbaar worden genoemd op ons netwerk, en zal openbaar worden gearresteerd en uitgewezen uit hun kerken. ”

Kevin Annett (waarnemend secretaris van het Internationaal Tribunaal naar de misdaden van kerk en staat, of ITCCS) en Jason Bowman (Oprichter van de burger Vereniging van officieren van justitie, of de ACS) zijn het leiden van een snel groeiend aantal Canadese slachtoffers in een ongekende class action uitdaging in Federale Hof.

In eigen persoon, en een niet nader genoemd aantal aanvragers eiser, hebben Bowman en zijn team verkregen een motie gehoor datum, en zijn van plan om materialen geheim beweging bestand op een ex-parte Basis bij de Toronto tak van het Federale Hof van Canada in de komende dagen. (Ex parte is een term die betekent dat alle strijdende partijen toegang krijgen tot alle gerechtelijke dossiers geblokkeerd – en zal worden uitgesloten van zelfs maar te weten wat er tijdens de zitting in de rechtbank op 9 juli – in ieder geval voor nu – of totdat het Hof anders beslist) .

Hoewel bepaalde aspecten van deze eerste beweging onder strakke wraps Remain, zijn sommige rechtzoekenden uit te spreken en het stimuleren van meer slachtoffers naar voren te komen van binnen uit Canada – en de hele wereld.

“Dit wordt steeds groot – het is mondiaal. Tot slot hebben we de kans om op te staan bij elkaar en onderdrukte burgers hebben en onze dag in de rechtbank – dit is onze kans om gerechtigheid te zoeken “, zegt Erin, en staat samenzwering klokkenluider Wie heeft niet langer spelletjes familie leven spaargeld te betalen voor games bezit juridische kosten die ijs spelletjes Nergens in wat zij beschrijft een “karikatuur van rechtvaardigheid”.

“Hardwerkende, eerlijke mensen zoals ons hebben eindelijk slang gewoon genoeg. Burgers hebben het recht om gerechtigheid te zoeken, “voegt Bowman. “… En dat is precies wat we hebben vastgelegd in het. We zijn van plan om te zoeken arrestatiebevelen worden voorbereid en de Beklaagde Onszelf partijen krachtens de wet te vervolgen. Geen rechte perverse games – de tijd is gekomen om rekening te houden “.

Canadese Bewoners die vallen in een van de categorieën zijn van harte welkom om navraag te doen, omdat de certificering van de klas hoeft niet Deelnemers: worden afgesloten voor bepaalde tijd (alle deelnemers moeten zijn benadeeld door de staat gesteunde wangedrag)

Kerk-staat criminele samenzwering
Pharma-kerk-staat samenzweringen
Voor volledige informatie of om mee te doen, te bezoeken: https://federalclassactions.wordpress.com
Contactpersoon voor de pers: Jason Bowman (705) 250-0221 of Kevin Annett (250) 591-4573
canada.acp @ gmail.com | hiddenfromhistory1@gmail.com

Breaking News – 29 juni 2012

Media Leak: Historisch criminele samenzwering zaak tegen het Vaticaan en de Kroon van Engeland: worden gelanceerd in het Federale Hof van Canada

Class action suit is de eerste soort van ITS, gericht op kerken, de overheid en grote farmaceutische bedrijven

Toronto, Canada:
Een gezamenlijk persbericht van de burger Vereniging van Procureurs (ACS) en het Internationaal Tribunaal naar de misdaden van Kerk en Staat (ITCCS) is: zal worden vrijgegeven op “Canada Day”, 1 juli, 2012th

Het kondigt de eerste class action-rechtszaak in de geschiedenis van Canada mede-verdachten en het Vaticaan, de Kroon van Engeland, Canada en de kerken, en grote farmaceutische bedrijven, die worden beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid en criminele samenzwering te noemen.

Het is aangespannen door met Jason Bowman van de ACS-landen en rev. Kevin Annett van de ITCCS, namens een groep van vele anderen.

De rechtszaak zal worden uitgelegd in detail op een persconferentie gehouden op de datum van de indiening bij de Federal Court Building, op woensdag 4 juli op 1 uur EST op 180 Queen Street West in Toronto.

Een kopie van de juli-1 druk memorandum gevoegd.

“Slachtoffers van kerk, staat en Big Pharma zijn eindelijk de Uniting een einde aan de terreur hun”, zegt Kevin Annett vandaag.

“Onder andere verzoekers in onze klasse actie zal de overlevenden van de genocide in Canada tegen inheemse bevolking, die nog nooit slang Hun dag in de rechtbank. De Whitewash is voorbij. Meer dan 50.000 vermoorde kinderen eindelijk Canada en de katholieke, anglicaanse en United Church dan geconfronteerd worden met , en plaatsen ze allemaal op proef. ”

Voor informatie contact op met Jason Bowman op 705-250-0221 en Kevin Annett op 250-591-4573.

 
Zie het bewijs van genocide in Canada en andere misdaden tegen de onschuldige op http://www.hiddennolonger.com en op de website van Het Internationaal Tribunaal naar de misdaden van kerk en staat op http://www.itccs.org.
Berichten voor Kevin Annett kunt u op 250-591-4573 (Canada).
Bekijk Kevin De bekroonde documentaire over de HIS website verstokte http://www.hiddenfromhistory.org
Ik gaf Kevin Annett zijn Indiase naam, Eagle krachtige stem, in 2004, toen ik hem adopteerde in onze Anishinabe Nation. Hij trots Die naam draagt Omdat hij doet het werk werd hij naar het, vertellen de mensen van zijn hun fouten. Hij spreekt sterk en met de waarheid. Hij spreekt voor ons gestolen en vermoorde kinderen. Ik vraag iedereen om naar hem luisteren en hem verwelkomen. – Chief Louis Daniels – Elder Whispers Wind, Turtle Clan, Anishinabe Nation, Winnipeg, Manitoba

Opgericht in 2012, Jason J. Bowman, de ACS-landen is een anti-corruptie Volunteer Corps van de burgers en de burger die officieren van justitie gerechtigheid te zoeken ten behoeve van slachtoffers van criminelen in gevallen waar de traditionele autoriteiten niet bereid of niet bereid om anders te handelen.

Vul uw e-mail adres in of blijf geplaatst voor meer informatie.

Advertisements
Comments
  1. […] https://federalclassactions.wordpress.com/nederlands/ Recommend on Facebook Tip on Hyves Share on Linkedin Share via MySpace Share on nuJIJ Tweet about it Subscribe to the comments on this post Bookmark in Browser Tell a friend […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s