dansk

ACP Canada | 4 juli | Toronto Federal Court of Canada
Først, vi takker alle, der viste deres støtte i dag i Toronto. Dagen gik bedre end jeg havde håbet på, at vi har allerede nu været i stand til at få Domstolen spørgsmålet retning (fra kamre) med særligt hensyn til, hvordan man bedst at fortsætte med vores første ex-parte retsmøde mandag den 9 juli.

Vi forventede blot at indsende et forslag. I stedet blev denne historiske og bemærkelsesværdige tilsagn taget af højtstående embedsmænd straks Domstolen retning – mens vi ventede tålmodigt i en dejlig møbleret arkivering kontor konferencerum. Personale gav os med materialer og information – (vi lært et par ting, som vi havde forventet at have behov for afklaring i næste uge i retten). Til vores glæde, rettet Retten, at vi fil ikke kun ex-parte motion materialer, men også hele vores ansøgning – en hel uge tidligere end vi havde forventet.

Naturligvis blev jeg opstemt – vel andet end at vedtage denne Masonic vanhelligelse / vederstyggelighed / skændsel for den sædvanlige spild af menneskeliv ved navn perverse og inhumane systemer.
Frimureri besættelse: Den mest stemningsfulde Symbol i egyptiske Religion “The Obelisk” Bare sig nej – FU (Note revner, huller og ufuldstændige / unkept ‘håndværk’) Dawn er nær – Demise af mørket er nær
Vi offentliggjorde denne store nyhed på vores rundbordsdiskussion alias ‘pressemøde’, hvor vi tilbragte et par timer mødes og besvare spørgsmål. Den streaming / trådløse forbindelse blev afbrudt, men hele videoer, snart vil være til rådighed for dem af jer som ikke kunne deltage for at se live.

BEMÆRK: Vi blev “smidt ud” og forbudt at filme vores rundbordsdiskussioner fra foran Federal Court bygning på 180 Dronning St. W. grund til 2 åbenbart forstyrret og ustabile / vred / forvirret provokatører. Enhver person eller gruppe, der søger at smæde, bagtale, miskrediterer eller skader andre ved at forsøge at provokere eller lokke dem til at begå udslæt / upassende handling (er) skal identificeres, navngives og undgik fra det civile samfund – og retten hus ejendom – ikke AVS. Jeg agter personligt at forfølge dette spørgsmål, når jeg næste i retten for at holde god ordens skyld og uplettet af en sådan skandale, noget vrøvl (som jeg finde på at være forstyrrende, ulovlig og i behov for juridisk opmærksomhed). Jeg lavede sikker på, at sikkerhedsofficerer blev gjort klart opmærksom på, at vi intet havde at gøre med parret, før vi flyttede sammen “og forsøgte at etablere vores Livestream andre steder.

Efter at råbe udsagn til effekten af “Jeg forlader ikke før du ringe til politiet” til to sikkerhedsofficerer foran indgangen til Retten, så uheldige (og inviteret) duo fortsatte at følge AVS-landene og journalister / tilhængere til Osgoode gårdsplads. (Det forekommer mig, at den dynamiske duo synes at have “sluppet” den vod & fulgte mål). Ufortrødent, vi satte op på plænen af (offentlige) Osgoode gårdsplads og genoptages vores møde. Igen, sikkerhed, krævede, at vi bevæger os ad. Denne gang, jeg høfligt spurgte, om optagelserne fra lande uden for portene ville have noget imod – som officer svarede: “Nu det er smart” – vi havde en aftale. Da jeg spurgte, om betjenten havde modtaget en ordre om at smide os, svarede han med begge øjne brede: Oh yeah! Hvad en historisk dag, ja.
V er for Victory – og for fred
Tak til alle vores voksende tilhængere for deres dybe kærlighed og bedste vibes at være udstillet i vores retning. Denne bevægelse har været stigende, og i dag er vidner til den klare kendsgerning, at menneskeheden er at sige NEJ – FU til at tænke på kontrol, dominans, tortur, had, divisioner, krig, korruption og svig. Er det så svært at forstå?

Videoer bliver uploadet, og vil blive frigivet snart.

END BEMÆRK: Alle lokale / MSM var 100% fraværende fra vores runde bord. Dette viser tydeligt for os alle, at sheeple ikke bliver fortalt NEWS. De sælges en regning af varer snarere på CBC og andre ludere for de mestre, der plejede at være ansvarlig. Det er derfor ingen gider læse klude eller se idiotv længere. Jeg spekulerer nogle gange om, hvorvidt disse ludere vil bede om redningspakker for, at de kan fortsætte med at skænke menneskeheden med vores mest vigtige historier fodret med dem hver som en ………….. (Udfyld din egen ord).

Vi, folket, er færdig. Og vi vil finde ret efter ret, som skal være enige med vores enkle og logiske anmodninger. Se denne udfoldes og se for anklager snart.

Med meget håb, og stor kærlighed, Jason J.

Kanata Dag kommuniké: En chance for at slå tabeller om oligarki Crown, kirke og Corporation

Udstedt af Kevin D. Annett, ITCCS og andre på 1 juli 2012

Den største kriminel sammensværgelse i historien er ved at blive konfronteret i denne uge i en føderal domstol hus i Toronto.
Onsdag den 4. juli vores ven og allierede, Jason Bowman for Sammenslutningen af Citizen offentlige anklagere (AVS), vil blive arkivering det første gruppesøgsmål i historien mod Vatikanet, Crown of England, regeringen og kirker i Canada, og farmaceutiske selskaber for forbrydelser mod menneskeheden og kriminel sammensværgelse.

Enhver, der har lidt i hænderne på disse grupper kan komme frem og deltag i vores handling.

For eksempel, steriliseret i et århundrede læger og præster i både den romersk-katolske og United Church of Canada og eksperimenteret på utallige oprindelige folk – mange af dem børn, der døde som et resultat – i henhold til aftaler med Crown of England og fremtrædende farmaceutiske virksomheder med tilknytning til militæret.

I 1995, når som vestkyst United Church præst begyndte jeg at afdække det uhyggelige beviser for en sådan praksis, som tester lægemidler til disse virksomheder om børn i United Church faciliteter som RW stort hospital i Bella Bella, BC var jeg målrettet til personlig og professionel ødelæggelse af, at Kirken og dens venner i regeringen.

På tværs af Canada, er der mange af disse tilfælde af kriminel sammensværgelse om at lukke munden på sandheden og sandheden stemmetællere. Nu, for første gang, er der en chance for disse forbrydelser bringes frem i lyset, og de ansvarlige til offentligt konto.

Denne mulighed starter Mandag, 9 juli, hvor Jason Bowman vil argumentere for vores ansøgning, før en føderal landsdommer.

Udover den historiske “McLibel” retssag i England i løbet af 1990 er, når to mennesker egenhændigt tog på McDonalds Corporation, kan jeg ikke tænke på en større tilfælde af David konfrontere Goliat ved domstolene. For i vores tøj, vi navngiver de største aktører i den globale folkemord som at have konspireret til at begå og skjule århundreder af plyndring, mord og korruption.

Vores telefoner er blevet oversvømmet allerede i snesevis af mennesker, der ønsker at støtte os og fremlægge deres egne sager, og af medier, der ønsker interviews. Det er klart, har vi ramt en akkord.

Lad os være klar over vores formål.

Denne retssag er ikke et mål i sig selv, men et skridt, om end en stor en, for at løsne og disestablish selvstyrende virksomheder i kirke, stat og virksomhed, som har skabt ravage på vores verden. Til denne uhellige alliance har stået bag ødelæggelsen af millioner af mennesker og udgør en stadigt voksende trussel mod velfærden i vores børn, vores frihedsrettigheder og vores planet.

Så vi er ikke ude for en finansiel løsning eller “kompensation” fra disse oligarkier. Intet kan kompensere for, hvad de har gjort, og deres advokater vil ikke købe sig ud af deres ansvar for massemord. Dette er ikke en “personskade” retssag, men et slag rettet mod strømmen af erhvervslivet, kirke og stat.

Så, hvis retfærdighed er at komme, vil det ikke ske gennem en domstolsafgørelse, men ved at slippe af disse tyranniske institutioner helt og genopfinde vores verden, så at deres forbrydelser, aldrig vil blive gentaget. Vi ønsker Vatikanet og profit-sultne medicinalselskaber gået helt, ikke blot ændres. Vi ser denne klasse handling er et middel til dette formål.

Dette faktum gør dagens Kanata Day budskab alt dette mere gribende.

Tre år siden i dag, en gruppe af patrioter i Winnipeg annoncerede dannelsen af Republikken Kanata: en græsrodsbevægelse af dem, der nedstammer fra oprindelige og europæiske befolkninger, der er fast besluttet på ikke blot at kappe båndene til den fiktive “Crown of England”, men at gør det for at give jorden tilbage, rigdom og magt til at alle vores folk fra de få, der i øjeblikket monopol på den.

Vi, der er slået ind på denne vej suverænitet og uafhængighed er i alt realister. Vi ved, at en sådan Republikken Lig ikke vil ske ved erklæringer og “cyber radikalisme”, men ved at bygge på jorden være et nyt samfund i skallen af den gamle. Og den første praktiske indsats for dette mål er at skabe en moralsk ramme gennem et nyt retssystem er baseret på fælles domstole under tilsyn af vores Republikken Kanata.

Den første sag anlagt på en sådan ny domstol system vil være i strid med såkaldte Crown of England og Vatikanet for århundreders terror og tyveri mod alle de folk i Canada.

Sagen, der vil blive fremført af Jason Bowman den 9. juli i Federal Court er åbne volley i denne kampagne for at forskubbe Crown og kirke i vort land.

Personligt føler jeg mig mange ånder og forfædre at se, hvad vi gør i denne uge. På mange måder jeg føler Jeg fortsætter den uafsluttede arbejde af min store-store-oldefar Philip Annett, en Upper Canada landmand, der kæmpede i Patriot bevægelighed, hvis 1837 at vælte oligarkiet kaldet The Family Compact, der på mange måder stadig regler Canada og vores verden.

Vi kæmper den samme kamp min bedstefar og andre førte to århundreder siden, da denne bevægelse blev knust, og Crown og kirke og deres rige venner blev troner i Canada. Samme år Patriots blev besejret, den første morderiske “Indian kostskole” blev skabt af Crown på “Mohawk skole” i Brantford, Ontario. Det slag var ikke kun rettes mod oprindelige folk, men på enhver europæisk bosætter, at pålægge en mental og åndelig tyranni af Biskopper og Finansrådet på vores land, som vi kæmper for at dukke op.

Over halvdelen af canadierne adspurgte er med os, og ønsker en ende på vores forbindelser med kronen. Men vi er ikke forestiller blot en forandring af den politiske vagt, med nye eliter kører showet under et nyt flag. Vi skal opnå mental frigørelse og åndelig reform, før en ny social virkelighed er mulig.

Den 9. juli, er vi begyndt denne frigørelse. Vi har brug for dig til ikke kun klatre om bord, men bruge vores indsats for at transformere dit eget liv og samfund fra bunden op.

Send os din historie. Del vores budskaber og You Tube posteringer, der vil dokumentere vores løbende retssag. Og genoplive drømme af vores tidligste forfædre i Two Row Wampum, som indfødte og bosætter delte hele landet lige, og i fred.

Det er en glæde og en ære at stå sammen med jer alle i denne sag, og kamp.
(Stay tuned for You Tube udstationering af vores 4 juli Toronto pressekonference)
Republikken Kanata

Sammenslutningen af Citizen anklagere

AVS – Canada

PRESSEMEDDELELSE-1 Juli 2012 Toronto, Canada

AVS / ITCCS Fælles pressemeddelelse erklæring: Citizen ofrenes gruppe til at anlægge sag ved Federal Court of Canada mod Vatikanet, at United Church of Canada, dronningen, Harper Regering og Big Pharma for deres påståede indblanding i udbredt sammensværgelser vedrørende til forbrydelser mod menneskeheden, folkedrab og institutionelle korruption. Den første ex-parte bevægelse i sagen om Kevin Annett et al. v. Den stat, hvor Vatikanet pave Benedikt XVI et al., er indstillet til at blive gjort gældende under Federal Court i Toronto mandag den 9 juli. En pressekonference er planlagt til 4 juli ved Federal Court Building on Queen St. i Toronto kl 13:00) for første gang, Residential skole, kirke Sex Abuse & medicinsk cannabis ofre gå sammen i et hidtil uset søgen efter retfærdighed – før valget af Canada som en nation. Se: VIDEO: Rev Kevin Annett – Offentlig erklæring til Vatikanet / Republikken Kanata (Canada) I denne video interview med Alfred Lambremont Webre, Rev Kevin Annett, diskuterer en offentlig erklæring til pave Ratzinger og Vatikanet om, at medmindre specifikke tiltag er taget af paven og Vatikanet ved at September 15, 2012, “alle kendte romersk-katolsk præst eller embedsmand, der har skadet et barn eller beskyttet dem, der har, vil blive offentligt navngivet af vores netværk, og vil blive offentligt arresteret og udvist fra deres kirker. ”

Kevin Annett (fungerende sekretær Det Internationale Tribunal i Forbrydelser af kirke og stat, eller ITCCS), og Jason Bowman (grundlægger af Sammenslutningen af Citizen anklagere eller AVS-landene) er førende hurtigt voksende antal canadiske ofre i en hidtil uset gruppesøgsmål udfordring i Federal Court.

Repræsenterer sig selv, og et ukendt antal sagsøgers ansøgere, har Bowman og hans hold opnåede en bevægelse dato for retsmødet, og planlægger at indsende hemmelige bevægelse materialer på en ex-parte basis i Toronto gren af Federal Court of Canada i de kommende dage. (Ex-parte er et begreb, der betyder, at alle stridende parter er spærret adgang til alle retslige registreringer – og vil endda være afskåret fra at vide, hvad der sker under høringen i retten 9. juli – i hvert fald for nu – eller indtil de pålæg på anden måde) .

Mens visse aspekter af denne første bevægelse forblive under stramme wraps, nogle procesparter taler ud og tilskynde flere ofre til at træde frem indefra Canada – og rundt om i verden.

“Det bliver stort – det er globalt. Endelig har vi mulighed for at stå sammen som undertrykte borgere og har vores dag i retten – det er vores chance for at søge retfærdighed, “siger Erin, en tilstand sammensværgelse whistleblower, som har udtømt sin families liv-opsparing betaler for sine egne juridiske udgifter, som førte hende intetsteds i, hvad hun beskriver en “parodi på retfærdighed”.

“Hårdtarbejdende, ærlige folk som os har simpelthen omsider fået nok. Borgerne har ret til at søge retfærdighed, “Bowman tilføjer. “… Og det er præcis, hvad vi har sat sig for at gøre. Vi har til hensigt at søge arrestordrer & er parat til at retsforfølge anklagede parter os i henhold til loven. Ingen mere retsligt perverse spil – tiden til konto er kommet “.

Canadiske beboere, der falder ind under nogen kategori er velkommen til at foretage undersøgelser, da certificering af klassen deltagerne ikke behøver at være færdig i nogen tid (alle deltagere skal have været skadet af statsstøttet forseelser)

Kirke-statslige kriminelle konspirationer
Pharma-kirke-state konspirationer
For fuldstændige oplysninger, eller til at deltage, kan du besøge: https://federalclassactions.wordpress.com
Pressekontakt: Jason Bowman (705) 250-0221 eller Kevin Annett (250) 591-4573
canada.acp @ gmail.com | hiddenfromhistory1@gmail.com

Breaking News – 29 Juni 2012

Medier Leak: Historisk kriminel sammensværgelse sag mod Vatikanet og Crown of England til at blive lanceret i Federal Court of Canada

Klasse søgsmål er den første af sin art, rettet mod kirker, offentlige og store farmaceutiske virksomheder

Toronto, Canada:
En fælles pressemeddelelse fra Foreningen af Citizen offentlige anklagere (AVS) og Det Internationale Tribunal i Forbrydelser af kirke og stat (ITCCS) er til at blive frigivet på “Canada Day”, 1. juli 2012.

Det annoncerer den første gruppesøgsmål i Canadas historie for blot at nævne som medtiltalte Vatikanet, Crown of England, Canada og dens kirker, og store farmaceutiske virksomheder, som alle er anklaget for forbrydelser mod menneskeheden og kriminel sammensværgelse.

Den retssag er anlagt af Jason Bowman af AVS-landene og rev Kevin Annett af ITCCS, på vegne af en gruppe af mange andre.

Retssagen vil blive forklaret i detaljer på et pressemøde afholdt på datoen for indgivelsen ved Federal Court Building, den Onsdag 4 juli kl 1:00 EST ved 180 Queen Street West i Toronto.

En kopi af den 1 juli pressemeddelelse er vedlagt.

“Ofre for kirke, stat og big pharma er endelig forener at sætte en stopper for deres terror”, sagde Kevin Annett dag.

“Blandt andre sagsøgere i vores klasse indsats vil være overlevende fra Canadas folkemord mod indfødte folk, som aldrig har haft deres dag i retten. Kalken er slut. Mere end 50.000 myrdede børn bliver endeligt at konfrontere Canada og den katolske, anglikanske og United Church , og placere dem alle på anklagebænken “.

For information kontakt Jason Bowman på 705-250-0221 og Kevin Annett på 250-591-4573.
Se beviserne for folkedrab i Canada og andre forbrydelser mod uskyldige på http://www.hiddennolonger.com og på hjemmesiden for Det Internationale Tribunal i Forbrydelser i kirke og stat på http://www.itccs.org.
Meddelelser til Kevin Annett kan efterlades på 250-591-4573 (Canada).
Se Kevin prisbelønnede dokumentarfilm forstokkede på hans hjemmeside http://www.hiddenfromhistory.org
Jeg gav Kevin Annett sit indiske navn, Eagle stærk stemme, i 2004, da jeg adopterede ham i vores Anishinabe Nation. Han bærer det navn stolt, fordi han gør det job, han var sendt for at gøre, for at fortælle sit folk for deres fejltagelser. Han taler stærkt og med sandhed. Han taler til vores stjålne og myrdet børn. Jeg beder alle om at lytte til ham og byde ham velkommen. – Chief Louis Daniels – Whispers Wind ældste, Turtle Clan, Anishinabe Nation, Winnipeg, Manitoba

Grundlagt i 2012 af Jason J. Bowman, AVS er en frivillig anti-korruption korps af borgere og borgergrupper anklagere, der søger retfærdighed på vegne af ofre for kriminelle i tilfælde, hvor traditionelle myndighederne er tilbageholdende med eller på anden måde villige til at handle.

Indtast din e-mail-adresse nedenfor eller opholde udstationeret for mere information.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s