ελληνικά

ΚΑΝΑΔΑΣ ΑΚΕ | 4 Ιουλίου | Τορόντο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Καναδά
Κατ ‘αρχάς, ευχαριστούμε όλους όσους έδειχναν την υποστήριξή τους σήμερα στο Τορόντο. Η μέρα πήγε καλύτερα από ό, τι είχα ελπίσει ότι έχουμε τώρα ήδη σε θέση να έχουν την κατεύθυνση θέμα Δικαστήριο (από Επιμελητήρια) σε σχέση με συγκεκριμένα πώς μπορούν να προχωρήσουν με την πρώτη μονομερής ακοή μας την Δευτέρα 9η Ιουλίου.

Περιμέναμε να καταθέσει απλά μια κίνηση. Αντ ‘αυτού, αυτό το ιστορικό και αξιόλογη επιχείρηση ήταν οι ανώτεροι υπάλληλοι ληφθεί αμέσως στο Δικαστήριο για την κατεύθυνση – Ενώ περιμέναμε υπομονετικά σε ένα όμορφο επιπλωμένο γραφείο κατάθεσης αίθουσα συνεδριάσεων. Προσωπικό μας παρείχε πληροφορίες και υλικά – (μάθαμε μερικά πράγματα που είχαμε να αποσαφηνίσουν ανάγκη στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα). Προς ευχαρίστησή μας, το Δικαστήριο σκηνοθεσία Ότι καταθέσει όχι μόνο τις μονομερής κίνηση υλικών, αλλά και ολόκληρης της εφαρμογής μας – και μια πλήρη εβδομάδα νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Φυσικά, ήμουν συνεπαρμένος – καλά, εκτός από την επιλογή που διέρχεται αυτή την ντροπή μασονικά Βεβήλωση / βδέλυγμα / Συνήθης με τα απόβλητα της ανθρώπινης ζωής στο όνομα της διεστραμμένο και της Απάνθρωπης συστήματα.
Εμμονή των Μασόνων: Η πιο υποβλητική Σύμβολο στην Αιγυπτιακή θρησκεία, “Ο οβελίσκος” πω ΟΧΙ – FU (Σημείωση ρωγμές, κενά και ελλιπή / «εργασία» unkept) είναι κοντά Dawn – Η διάλυση του σκότους πλησιάζει
Εμείς Ανακοινώθηκε αυτή τη μεγάλη είδηση στο στρογγυλό τραπέζι συζήτησης γνωστός μας «Συνέντευξη Τύπου», όπου περάσαμε μερικές ώρες, να συναντήσετε και απαντώντας σε ερωτήσεις. Η μετάδοση / ασύρματη σύνδεση διακόπηκε, αλλά ολόκληρο το βίντεο σύντομα θα είναι διαθέσιμα για Όσοι από εσάς δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν παρακολουθήσετε ζωντανά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα ήταν «έξωση» και απαγορεύεται από τη μαγνητοσκόπηση συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης μας μπροστά από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στο κτίριο 180 Queen Τετ W. οφείλεται σε 2 προφανώς ενοχλούνται και ασταθής / θυμωμένος / προβοκάτορες οι οποίοι σύγχυση. Κάθε πρόσωπο ή ομάδα που επιδιώκει να ΔΕΦΑ, συκοφαντία, δυσφήμιση ή να βλάψει τους άλλους, προσπαθώντας να προσελκύσουν ή να τους προκαλέσει να διαπράξουν εξάνθημα / ακατάλληλη ενέργεια (ες) χρειάζεται να εντοπισθούν, το όνομα και αποφεύγονται από την κοινωνία των πολιτών – και το γήπεδο σπίτι ιδιοκτησία – όχι η ΑΚΕ. Προσωπικά έχω την πρόθεση να συνεχίσει αυτό το θέμα, όταν είμαι δίπλα στο δικαστήριο, προκειμένου να κρατήσει το ρεκόρ ευθεία και απαλλαγμένη από την ξηρά Σκανδαλώδης ανοησίες (Που μπορώ να βρω να προκαλέσει ανωμαλίες, παράνομες και χρειάζονται την προσοχή των νομικών). Έκανα ότι ορισμένα στελέχη της ασφάλειας στην επίγνωση πως σαφές ότι δεν είχαμε τίποτα σ ‘αυτό με το ζευγάρι πριν «Μεταφέρθηκε μαζί» και τις κατηγορίες για τη δημιουργία LiveStream μας αλλού.

Μετά φωνάζει δηλώσεις στην επίδραση του “εγώ δεν φεύγω, μέχρι να καλέσει την αστυνομία” ότι δύο αξιωματικοί της ασφάλειας μπροστά από την είσοδο του Δικαστηρίου, η ατυχής (και απρόσκλητοι) δίδυμο προχώρησε έπειτα να ακολουθήσει τις χώρες ΑΚΕ και οι δημοσιογράφοι / υποστηρικτές στην Osgoode αυλή. (Μου φαίνεται ότι η δυναμική δίδυμο φαίνεται να έχουν «ξεφύγει» το Dragnet και ακολούθησε τους στόχους). Απτόητος, έχουμε δημιουργήσει για το γκαζόν του (δημοσίου) και αυλή Osgoode ξαναρχίσει τη συνάντησή μας. Για άλλη μια φορά, την ασφάλεια απαίτησαν να προχωρήσουμε μαζί. Αυτή τη φορά, εγώ ευγενικά ρώτησε αν γυρίσματα έξω από τις πύλες θα συμφωνούσε – Ποια είναι η αστυνομικός απάντησε: «Τώρα που είναι έξυπνη” – είχαμε μια συμφωνία. Όταν ρώτησα τον υπάλληλο, εάν το φίδι έλαβε τη διαταγή να μας εκδιώξει, μου απάντησε με μάτια ορθάνοιχτα τα δύο: Ω ναι! Τι μια ιστορική ημέρα, πράγματι.
V είναι για την νίκη – και για την Ειρήνη
Χάρη σε όλους τους υποστηρικτές μας για την καλλιέργεια βαθιά αγάπη τους και την καλύτερη δονήσεις είναι έδειξε προς την κατεύθυνσή μας. Αυτή η κίνηση έχει αυξηθεί, και σήμερα είναι απόδειξη για το προφανές γεγονός ότι η ανθρωπότητα λέει ΟΧΙ – έλεγχος του νου FU, η κυριαρχία, τα βασανιστήρια, το μίσος, διασπάσεις, τον πόλεμο, της διαφθοράς και της απάτης. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε;

Τα βίντεο που φορτώθηκε και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΟΣ: Όλες οι τοπικές / ΜΔΚ ήταν 100% απουσιάζει από στρογγυλό τραπέζι μας. Είναι προφανές ότι αυτό αποδεικνύει σε όλους μας ότι sheeple ΔΕΝ λένε τα ΝΕΑ. Έχουν πωληθεί ένα νομοσχέδιο αγαθών Αντί για την ΚΤΚ και άλλες πόρνες για τους Δασκάλους που ήταν στο τέλος. Γι ‘αυτό κανείς δεν ενδιαφέρεται να διαβάσει ή να παρακολουθήσετε Κουρέλια idiotv πια. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ή όχι, αυτές οι πόρνες θα ζητήσει διάσωση, προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν να παραχωρήσει την ανθρωπότητα με πιο σημαντικές ιστορίες που μας τροφοδοτεί τους κάθε σαν ………….. (Συμπληρώστε τη δική σας λέξη).

Εμείς, οι άνθρωποι, έχουν γίνει. Και θα βρούμε δικαστήριο μετά από δικαστική η οποία θα συμφωνήσει με την απλή λογική και τα αιτήματά μας. Παρακολουθήστε αυτό το ξεδιπλώνονται και να παρακολουθήσουν για μηνύσεις σύντομα.

Με πολλή ελπίδα, και τη μεγάλη αγάπη, ο Jason Ι.

Kanata Ημέρα ανακοινωθέν: Μία ευκαιρία να γυρίσει τους πίνακες για τα ολιγάρχες του Στέμματος, Εκκλησία και Corporation

Εκδόθηκε από τον Kevin Δ. Ανέτ, ITCCS και άλλοι στις 1 Ιουλίου 2012

Η μεγαλύτερη εγκληματική συνωμοσία στην ιστορία αντιμετωπίζουν αυτή την εβδομάδα σε ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο σπίτι στο Τορόντο.
Την Τετάρτη 4 Ιουλίου, φίλος και σύμμαχός μας, Τζέισον Bowman της Ένωσης Εισαγγελέων Πολίτη (ΑΚΕ) θα είναι οι πρώτες αγωγές κατάθεση στην ιστορία Αγωγή κατά του Βατικανού, το Στέμμα της Αγγλίας, η κυβέρνηση και οι εκκλησίες του Καναδά, και των φαρμακευτικών Επιχειρήσεις για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκληματική συνωμοσία.

Όποιος έχει υποφέρει στα χέρια των διατριβών ομάδες μπορούν να προσέλθουν και να συμμετάσχουν δράση μας.

Για παράδειγμα, για έναν αιώνα γιατρούς και Κληρικοί τόσο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και του Ηνωμένου του Καναδά αποστειρώνονται και πειραματίστηκε με αμέτρητους αυτόχθονες – πολλοί από αυτούς παιδιά που πέθαναν ως αποτέλεσμα – στο πλαίσιο των συμφωνιών με το στέμμα της Αγγλίας κοσμικός και φαρμακευτικές εταιρείες με δεσμούς στον στρατό.

Το 1995, όταν, όπως και τη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Εκκλησία κληρικός άρχισα να αποκαλύψει την αποτρόπαια στοιχεία των ξηρών και πρακτικών δοκιμών για τις εταιρείες φαρμάκων διατριβή για τα παιδιά στις εγκαταστάσεις της Εκκλησίας, όπως το Ηνωμένο RW Μεγάλες Νοσοκομείο Bella Bella, π.Χ., ήμουν στόχο για την προσωπική και επαγγελματική καταστροφή που η Εκκλησία και οι φίλοι του στην κυβέρνηση.

Σε ολόκληρο τον Καναδά, υπάρχουν πολλές στεγνό περιπτώσεις εγκληματική συνωμοσία για να φιμώσουν τους ψηφολέκτες αλήθεια και την αλήθεια. Τώρα, για πρώτη φορά, υπάρχει μια πιθανότητα για εγκλήματα διατριβών να έρθουν στο φως και οι υπεύθυνοι θα γίνουν δημοσίως λογαριασμό.

Αυτό αρχίζει ευκαιρία Δευτέρα, 9 Ιούλη, ο Jason Bowman Όταν θα υποστηρίξει την αίτησή μας ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστή του Δικαστηρίου.

Εκτός από το ιστορικό “McLibel” Αγωγή στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του 1990, όταν δύο άνθρωποι singlehandedly πήρε Corporation της McDonald ‘s, δεν μπορώ να σκεφτώ ένα μεγαλύτερο περίπτωση του Δαβίδ αντιμετωπίζει τον Γολιάθ στα δικαστήρια. Για το σουίτες μας, ονομάζοντας τους μεγαλύτερους παράγοντες στην παγκόσμια γενοκτονία, όπως έχει συνωμοτήσει για να διαπράξουν και κρύβουν αιώνες λεηλασίας, δολοφονίες και διαφθορά.

Τα τηλέφωνά μας ήδη κατακλυστεί από δεκάδες ανθρώπους που θέλουν να μας υποστηρίξει και να προωθήσει τη δική τους υπόθεση, και τα μέσα ενημέρωσης θέλουν συνεντεύξεις. Προφανώς, έχουμε χτυπήσει μια χορδή.

Ας είμαστε σαφείς σχετικά με το σκοπό μας.

Αυτή η δίκη δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά ένα βήμα, αν και ένα μεγάλο, για να ανατρέψει disestablish και αυτοδιοικούμενη εκκλησία των εταιρειών, του κράτους και των επιχειρήσεων έχουν έπληξαν Αυτό για τον κόσμο μας. Για αυτή την ανίερη συμμαχία ήταν πίσω από την καταστροφή εκατομμυρίων ανθρώπων και δημιουργεί μια συνεχώς αυξανόμενη απειλή για την ευημερία των παιδιών μας, των ελευθεριών μας, και τον πλανήτη μας.

Έτσι, δεν είμαστε έξω για μια οικονομική διευθέτηση ή “αποζημίωση” από αυτές τις ολιγαρχίες. Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει το τι έχουν κάνει, και των δικηγόρων τους δεν θα αγοράσουν οι ίδιοι από την ευθύνη τους για τη μαζική δολοφονία. Αυτό δεν είναι ένα «βλάβης», αλλά μια δίκη Απευθύνεται χτύπημα στη δύναμη των επιχειρήσεων, εκκλησίας και κράτους.

Έτσι, αν η δικαιοσύνη είναι να έρθει, δεν θα συμβεί μέσα από ένα δικαστήριο θα ΑΠΟΦΑΣΗ αλλά να απαλλαγούμε από αυτά τα σύμβολα και τυραννική Ιδρύματα Συνολικά Ανακαλύπτοντας τον κόσμο μας με τα εγκλήματά τους που ποτέ δεν θα επαναληφθεί. Θέλουμε το Βατικανό και το κέρδος που διψά για τις φαρμακευτικές εταιρείες δεν πάει Συνολικά, απλά να τροποποιηθεί. Θεωρούμε ότι αυτό ταξική δράση είναι ένα μέσο που να τελειώσει.

Το γεγονός αυτό καθιστά Κανατά Ημέρα σημερινή Όλα Αυτό το μήνυμα πιο κραυγαλέα.

Πριν από τρία χρόνια και σήμερα, μια ομάδα της Πατριώτες στο Γουίνιπεγκ ανακοίνωσε τη δημιουργία της Δημοκρατίας της Kanata: ένα λαϊκό κίνημα Όσοι προέρχονται από τον ευρωπαϊκό και Ιθαγενών Λαών που είναι αποφασισμένοι όχι μόνο να διακόψει τους δεσμούς με την Νοητή “Στέμμα της Αγγλίας”, αλλά έτσι ώστε να επιστρέψουν στη γη, τον πλούτο και τη δύναμη σε όλους τους ανθρώπους μας, από τους λίγους που μονοπωλούν το παρόν.

Ποιοι είμαστε ξεκινήσει σε αυτήν την πορεία της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας είναι συνολικά Ρεαλιστές. Γνωρίζουμε ότι η ξηρασία και τη Δημοκρατία της Ίσο δεν θα επιτευχθεί με δηλώσεις και «ριζοσπαστισμό στον κυβερνοχώρο», αλλά το κτίριο στο έδαφος και η νέα κοινωνία Μέσα στο κέλυφος του παλαιού. Και η πρώτη ενέργεια προς την κατεύθυνση αυτή πρακτικό σκοπό δημιουργεί ένα ηθικό πλαίσιο, μέσω ενός νέου δικαστικού συστήματος βασίζεται στην κοινή Δικαστήρια, υπό την αιγίδα της Δημοκρατίας μας Κανατά.

Η πρώτη περίπτωση της ξηρής Έφερε νέο δικαστικό σύστημα, και θα είναι κατά το λεγόμενο Στέμμα της Αγγλίας και το Βατικανό για αιώνες της τρομοκρατίας και κλοπή εις βάρος όλων των λαών του Καναδά.

Η περίπτωση που θα είστε από Jason Bowman υποστήριξε στις 9 Ιουλίου στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο είναι το άνοιγμα βόλεϊ σε αυτή την εκστρατεία να εξαρθρώσει το Στέμμα και την Εκκλησία στη χώρα μας.

Προσωπικά, αισθάνομαι πολλά πνεύματα των προγόνων και βλέποντας τι κάνουμε αυτή την εβδομάδα. Με πολλούς τρόπους Νιώθω σαν να είμαι Συνεχίζοντας το ανολοκλήρωτο έργο του προ-προ-προπάππου μου Ανέτ Φιλίππου, έναν αγρότη Άνω Καναδά, ο οποίος πολέμησε στο κίνημα 1837 Patriot αν νικήσει τους ολιγαρχικούς Ονομάζεται Η ενωμένη οικογένεια με πολλούς τρόπους που κυβερνά ακόμα ο Καναδάς και τον κόσμο μας.

Αγωνιζόμαστε τη μάχη ο παππούς μου, ο Σαμ και άλλοι διεξάγεται πριν από δύο αιώνες γιατί το κίνημα καταπνίγηκε, και το Στέμμα και την Εκκλησία και έγινε πλούσιους φίλους τους Θρονική στον Καναδά. Την ίδια χρονιά οι πατριώτες νικήθηκαν, η πρώτη δολοφονική “ινδικές Κατοικία Σχολή» δημιουργήθηκε από το Στέμμα στο «Mohawk Σχολείο” σε Brantford, Οντάριο. Αυτό χτύπημα είχε στόχο όχι μόνο τους αυτόχθονες πληθυσμούς, αλλά σε κάθε ευρωπαϊκή Άποικος, και να επιβάλει μια ψυχική και πνευματική τυραννία των Επισκόπων Τραπεζίτες και στη γη μας, από την οποία αγωνιζόμαστε να προκύψουν.

Πάνω από το ήμισυ των ερωτηθέντων Καναδοί είναι μαζί μας, και θέλουν ένα τέλος στους δεσμούς μας με το στέμμα. Αλλά δεν είμαστε Οραματιζόμενοι και απλή αλλαγή φρουράς Πολιτικής, με τη νέα ελίτ τρέχει κάτω από το show μια νέα σημαία. Πρέπει να επιτύχουμε την ψυχική και την πνευματική απελευθέρωση και η μεταρρύθμιση πριν από τη νέα κοινωνική πραγματικότητα είναι δυνατόν.

Στις 9 Ιουλίου, αρχίζουμε αυτήν την χειραφέτηση. Σας χρειάζεται όχι μόνο να ανέβει στο σκάφος, αλλά χρησιμοποιούν την προσπάθεια μας να μετατρέψουμε τη ζωή και την κοινότητά σας από κάτω προς τα πάνω.

Στείλτε μας την ιστορία σου. Μοιραστείτε μηνύματα και δημοσιεύσεις μας σωλήνα που Γουίλ Συνεχίζεται έγγραφο μας Δίκη. Και να αναστήσει τα όνειρα του οι πρώτοι πρόγονοί μας της γουάμπουμ Δύο σειρά που θα ήταν αυτόχθονες και Άποικος όλοι μοιράζονται εξίσου τη γη, και στην ειρήνη.

Είναι χαρά και τιμή μας να σταθεί με όλους σας σε αυτόν τον αγώνα, και τη μάχη.
(Μείνετε συντονισμένοι για το You Tube απόσπαση της 4ης Ιουλίου συνέντευξη Τύπου Τορόντο μας)
Η Δημοκρατία της Kanata

Ένωση Πολιτών Εισαγγελέων

ΑΚΕ – Καναδάς

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-1 Ιούλη του 2012, Τορόντο, Καναδάς

ΑΚΕ / ITCCS κοινή δήλωση Δελτίο Τύπου: Η ομάδα των θυμάτων του Πολίτη να ασκήσει προσφυγή στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Καναδά εναντίον του Βατικανού, το Ηνωμένο Εκκλησία του Καναδά, η Βασίλισσα, η κυβέρνηση Harper & Big Pharma για την εικαζόμενη συμμετοχή τους σε ευρεία συνωμοσίες που αφορούν τους ότι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, γενοκτονία και θεσμική διαφθορά. Η πρώτη μονομερής κίνηση στο θέμα του Kevin Ανέτ et al. . V. Το κράτος του Βατικανού από τον Πάπα Βενέδικτο XVI et al έχει οριστεί: για να υποστηριχθεί στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στο Τορόντο, τη Δευτέρα 9 του Ιούλη. Η συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιούλ στο Ομοσπονδιακό Κτίριο του Πρωτοδικείου στις Τετ Βασίλισσα στο Τορόντο στις 1:00 μ.μ.) Για πρώτη φορά, οικοτροφείο, τα θύματα της κακοποίησης Εκκλησία Σεξ & Ιατρική Η κάνναβη ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοφανή για την αναζήτηση της δικαιοσύνης – πριν από την επιλογή του Καναδά ως Έθνος. Δείτε: ΒΙΝΤΕΟ: αναθ. Kevin Ανέτ – Δημόσια Δήλωση στο Βατικανό / Η Δημοκρατία της Kanata (Καναδάς) Σε αυτό το βίντεο της συνέντευξης με τον Alfred Webre Lambremont, rev. Kevin Ανέτ, και συζητά δημόσια δήλωση ότι ο Πάπας Ράτζινγκερ και το Βατικανό δηλώνει ότι εκτός εάν συγκεκριμένες ενέργειες από τον Πάπα και το Βατικανό θα είναι 15, Σεπ του 2012, «κάθε γνωστή ρωμαιοκαθολικός ιερέας ή ο υπάλληλος που έχει βλάψει ένα παιδί ή να προστατεύονται εκείνοι που έχουν θα είναι δημοσίως όνομα στο δίκτυό μας, και θα είναι δημοσίως τη σύλληψη και απέλαση από τις εκκλησίες τους. ”

Kevin Ανέτ (ασκών Γραμματέας του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα εγκλήματα της Εκκλησίας και κράτους, ή ITCCS), και Jason Bowman (Ιδρυτής, του Συλλόγου Πολίτη Εισαγγελέων, ή ΑΚΕ), οδηγούν σε μια ταχέως αυξανόμενου αριθμού των καναδικών θύματα σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση ταξική δράση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.

Εκπροσωπώντας τον εαυτό, και ένα άγνωστο αριθμό ενάγων υποψήφιοι, Bowman και η ομάδα του έχουν αποκτήσει μια ημερομηνία ακρόασης κίνηση, και να καταθέσει σχέδιο υλικά μυστική κίνηση σε μια μονομερής Βάση στο Τορόντο υποκατάστημα του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου του Καναδά στις επόμενες ημέρες. (Ex parte είναι ένας όρος που σημαίνει ότι όλες οι αντιμαχόμενες απαγορευθεί η πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα του δικαστηρίου – και θα αποκλειστεί από ακόμη και να ξέρουν τι συμβαίνει κατά την ακρόαση στο δικαστήριο στις 9 Ιουλίου – τουλάχιστον προς το παρόν – ή έως ότου το Δικαστήριο αποφασίσει άλλως) .

Ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα πτυχές αυτής της πρώτης κίνησης υπό αυστηρό αναδιπλώνεται, ορισμένοι διάδικοι μιλούν και να ενθαρρύνει περισσότερο τα θύματα να προχωρήσουν μέσα από τον Καναδά – και σε όλο τον κόσμο.

“Αυτό είναι μεγάλο να πάρει – είναι παγκόσμια. Τέλος, έχουμε την ευκαιρία να σταθούν μαζί και Καταπιεσμένων πολίτες και να έχουν την ημέρα μας στο δικαστήριο – αυτό είναι η ευκαιρία μας να προσφύγουν στη δικαιοσύνη », λέει η Erin, και η κατάσταση καταγγελιών συνωμοσία που έχει εξαντλήσει τη ζωή εξοικονόμηση παιχνίδια της οικογένειας να πληρώνουν για τα παιχνίδια κατέχουν νομικά έξοδα, όπου τα παιχνίδια πάγο Πουθενά σε αυτό που περιγράφει ένα “παρωδία της δικαιοσύνης”.

“Εργατικός, τίμιος παιδιά σαν κι εμάς έχουμε τελικά φίδι απλά αρκετά. Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, “προσθέτει Bowman. “… Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που έχουμε θέσει σε αυτό. Έχουμε την πρόθεση να αναζητήσει τα παρασκευασμένα εντάλματα σύλληψης και δίωξης των κατηγορουμένων τους εαυτούς μας μέρη, σύμφωνα με το νόμο. Δεν υπάρχουν άλλα δικαστικά διεστραμμένα παιχνίδια – έχει έρθει η ώρα στο λογαριασμό “.

Καναδική κατοίκους που εμπίπτουν στις δύο κατηγορίες είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν έρευνες, δεδομένου ότι η πιστοποίηση της κατηγορίας δεν χρειάζεται Συμμετέχοντες: να οριστικοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα (όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν θιγεί από το κράτος υπό την αιγίδα παραπτώματα)

Εκκλησία-κράτος ποινικές συνωμοσίες
Pharma-εκκλησίας-κράτους συνωμοσίες
Για πλήρεις πληροφορίες ή για να συμμετάσχετε, επισκεφτείτε: https://federalclassactions.wordpress.com
Υπεύθυνος Τύπου: Jason Bowman (705) 250-0221 ή Κέβιν Ανέτ (250) 591-4573
canada.acp @ gmail.com | hiddenfromhistory1@gmail.com

Έκτακτη Είδηση – 29 του Ιούν 2012

Μέσα διαρροής: Ιστορική ποινική υπόθεση συνωμοσίας εναντίον του Βατικανού και το Στέμμα της Αγγλίας: πρέπει να ξεκινήσει στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Καναδά

Κατηγορία κοστούμι δράσης είναι η πρώτη του είδους της που αποσκοπεί στις εκκλησίες, την κυβέρνηση και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες

Τορόντο, Καναδάς:
Μια κοινή απελευθέρωση των μέσων ενημέρωσης από την Ένωση Εισαγγελέων Πολίτη (ΑΚΕ) και του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα εγκλήματα του κράτους και Εκκλησίας (ITCCS) είναι: να κυκλοφορήσει στην “Ημέρα του Καναδά», 1 Ιουλίου, 2012th

Αναγγέλλει την πρώτη δίκη δράσης κατηγορίας στην καναδική ιστορία να αναφέρουμε συγκατηγορουμένων και το Βατικανό, το Στέμμα της Αγγλίας, του Καναδά και τις εκκλησίες της, καθώς και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, τα οποία κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκληματική συνωμοσία.

Η μήνυση του με τον Jason Bowman των χωρών ΑΚΕ και στροφές. Ο Kevin Ανέτ των ITCCS, εξ ονόματος της ομάδας του και πολλοί άλλοι.

Η δίκη θα εξηγηθεί λεπτομερώς σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης στο ομοσπονδιακό κτίριο του ανώτατου δικαστηρίου, στις Wednesday, July 4 στις 13:00 EST στο 180 Queen Street West στο Τορόντο.

Ένα αντίγραφο της της 1ης Ιουλίου δελτίο Τύπου επισυνάπτεται.

“Τα θύματα της εκκλησίας, του κράτους και οι μεγάλες φαρμακευτικές επιτέλους η Ενώνοντας τέλος στον τρόμο τους”, δήλωσε ο Kevin Ανέτ σήμερα.

«Μεταξύ άλλων ενάγοντες σε δράση τάξη μας θα είναι οι επιζώντες της γενοκτονίας του Καναδά εναντίον ιθαγενών, που δεν έχουν ποτέ φίδι ημέρα τους στο δικαστήριο. Η συγκάλυψη είναι πάνω. Περισσότερα από 50.000 δολοφονημένων παιδιών τελικά θα αντιμετωπίζει τον Καναδά και την Καθολική, Αγγλικανική και το Ηνωμένο Εκκλησία , και την τοποθέτησή τους σε δίκη όλων. ”

Για πληροφορίες επικοινωνήστε Jason Bowman στο 705-250-0221 και ο Kevin Ανέτ στο 250-591-4573.

 
Δείτε τα στοιχεία της Γενοκτονίας στον Καναδά και άλλα εγκλήματα εναντίον αθώων στο http://www.hiddennolonger.com και στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα εγκλήματα της εκκλησίας και του κράτους στο http://www.itccs.org.
Μηνύματα για τον Kevin Ανέτ μπορεί να μείνει στο 250-591-4573 (Καναδάς).
Βραβευμένη ταινία του Kevin Δείτε ντοκιμαντέρ στην ιστοσελίδα αμετανόητους http://www.hiddenfromhistory.org ΤΟΥ
Έδωσα Κέβιν Ανέτ ινδική όνομά του, Eagle ισχυρή φωνή, το 2004, όταν τον ΕΞΕΔΩΣΕ σε Anishinabe Έθνους μας. Κουβαλάει περήφανα το όνομα αυτό γιατί κάνει τη δουλειά που στάλθηκε σε αυτό, πείτε τους ανθρώπους της τους τα λάθη του. Μιλάει έντονα και με την αλήθεια. Μιλάει για την κλοπή και δολοφονημένων παιδιών μας. Ζητώ από όλους να τον ακούσει και να τον καλωσορίσω. – Διευθύνων Louis Daniels – Γέροντα Ανεμος Ψίθυροι, χελώνα φυλή, έθνος Anishinabe, Γουίνιπεγκ

Ιδρύθηκε το 2012, Jason J. Bowman, οι χώρες ΑΚΕ αποτελεί την καταπολέμηση της διαφθοράς εθελοντικό σώμα των πολιτών και του Πολίτη Ποιος εισαγγελείς επιδιώκουν τη δικαιοσύνη για λογαριασμό των θυμάτων των εγκληματιών σε περιπτώσεις όπου οι παραδοσιακές αρχές είναι απρόθυμες ή είναι απρόθυμοι να δράσουν διαφορετικά.

Εισάγετε το e-mail σας παρακάτω ή να παραμείνουν αποσπασμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s